El Mirasol-Baco i el Sant Cugat Esport B, a primera catalana

Els dos equips santcugatencs han quedat en segona i primera posició, respectivament, del seu grup de segona divisió catalana

El segon equip del FC Sant Cugat Esport femení i el CFU Mirasol-Baco han acabat la temporada al capdavant de la classificació. Les jugadores del B han guanyat la lliga, amb 68 punts, seguides de les mirasolenques, amb 65 punts, que han obtingut la segona posició.

"Ha estat una lliga fàcil. A penes hi ha hagut 3 equips que ens han suposat algun mal de cap. Tenim jugadores de molta qualitat", explica Laura Gil, entrenadora del Mirasol-Baco.

Després de l'estiu, ambdós equips debutaran a 1a Catalana.

Un primer any d'èxit pel Mirasol-Baco

Les jugadores del femení del CF Mirasol-Baco Unión FOTO: Cedida

El club tan sol fa dos anys que té secció femenina. L'any passat es va formar un equip de futbol 7 femení, amb impressionants resultats. Les jugadores mirasolenques van guanyar la lliga en el seu any de debut. A l'inici d'aquest any, a causa de l'onada de noves inscripcions, i veient el potencial de les seves jugadores, es va decidir transformar l'equip en un de futbol 11, i en només una temporada a les espatlles han aconseguit ascendir a primera catalana.

Un derbi amistós

Segons ens explica Laura Gil, si bé és veritat que sempre hi ha hagut ganes de jugar i de vèncer contra el FC Sant Cugat Esport, en els dos derbis disputats sempre hi ha hagut molt joc net i esportivitat. El primer es va jugar al camp esportiu municipal de Mira-sol, i varen guanyar les mirasolenques. La tornada es va jugar al ZEM Jaume Tubau, i la victòria fou per les jugadores del FC Sant Cugat Esport.

"Hi ha ganes, però no és de mal rollo, sinó tot el contrari," explica Gil. I és que algunes de les jugadores del Mira-sol jugaven abans al Sant Cugat, i moltes es coneixen, i no hi ha cap tipus de rivalitat entre les jugadores més enllà que la típicament esportiva.

 
Comentaris

Destaquem