El Muntanyenc, el 26è millor club d'atletisme espanyol

Segons un rànquing de la Federació Espanyola d'Atletisme, amb un total de 305 entitats

La secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat és, segons la Federació Espanyola d'Atletisme, el 26è millor club de l'Estat espanyol, entre un total de 305 entitats. Un any més, l'estament federatiu ha establert un rànquing que es basa en els punts aconseguits pels atletes en les finals de tots els Campionats d'Espanya del 2014, de la categoria cadet a l'absoluta, en totes les modalitats (aire lliure, pista coberta, ruta, cros i muntanya).

Malgrat que el CM Sant Cugat és, per sobre de tot, un club formatiu (té categories de prebenjamí a sènior) ha assolit un excel·lent resultat. A més, el fet de ser una entitat que potencia les categiories de base no ha puntuat en algunes categories i modalitats. També és el 7è millor club atlètic d'aquest rànquing.

González: "El resultat és inmillorable"
Manel González ha explicat, en declaracions al TOT Sant Cugat, que "hem superat, fins i tot, la classificació del 2013. El resultat és inmillorable. Estem molt contents".

Els tres primers classificats són el Playas de Castellón; el FC Barcelona, en el que hi militen molts atletes santcugatencs com els germans Salas, Didac i Cora, i l'AD Marathon.

 
Comentaris

Destaquem