El nou circuit Rafa Nadal Tour by Mapfre passarà pel Club Esportiu Valldoreix

La segona de les tres proves es jugarà a Valldoreix, del 23 de maig a l'1 de juny, en les categories sub-13 i sub-15 (masculí i femení). Les inscripcions es tancaran el 12 de maig. També hi haurà un Màster Nacional, a Mallorca

El Club Esportiu Valldoreix acollirà, del 23 de maig a l'1 de juny, la segona de les tres proves del nou circuit juvenil de tennis Rafa Nadal Tour by Mapfre, en les categories sub-13 i sub-15 (masculí i femení). La fase prèvia es jugarà del 23 al 25 de maig, i la fase final, del 26 de maig a l'1 de juny. Les inscripcions es tancaran el 12 de maig.

3 proves i un Màster Nacional
El circuit Rafa Nadal Tour by Mapfre està impulssat per l'actual número 1 del món, a benefici de la Fundació que porta el seu nom. La competició tindrà tres proves, més un Màster Nacional que se celebrarà a Mallorca, del 19 al 21 de setembre, en el que hi jugaran els 7 millors jugadors de cada categoria, amb la presència de Rafa Nadal. A banda del Club Esportiu Valldoreix, el circuit Rafa Nadal Tour by Mapfre també es jugarà a Mairena del Aljarafe (Sevilla), del 14 al 23 de març, i a Madrid, del 18 al 27 de juliol.

Rafa Nadal: "Practicar esport significa també tenir uns valors"
Rafa Nadal, en declaracions a la Federació Espanyola de Tennis, ha assenyalat que "feina temps que tenia ganes de crear un projecte que em permetés compartir amb els més joves tot allò que m'ha donat el tennis, que és molt més que trofeus. Sempre he tingut clar que practicar esport significa també tenir uns valors que volem potenciar amb aquest tour, pensant en el futur del tennis espanyol”. Precisament, amb aquest objectiu, es donarà una plaça d'invitació al torneig Màster Nacional al jugador que apliqui millor les actituds i comportaments treballats durant l‘Entrenament de Valors, que es realizarà en cada un dels torneigs, així com mitjançant activitats online.

La Fundació Rafa Nadal es va crear el novembre del 2007, amb l'objectiu de desenvolupar programes d'ajuda i educació per a nens i adolescens socialment desafavorits amb risc d'exclusió social.

Roger Badia: "Encaixa en la nostra filosofia d'organitzar torneigs de qualitat"
Roger Badia, gerent de Barcelona Total Tennis (BTT), l'empresa que gestiona l'àrea esportiva del Club Esportiu Valldoreix, ha explicat, en declaracions al TOT Sant Cugat, que el fet que el CE Valldoreix aculli aquest nou circuit juvenil de tennis Rafa Nadal Tour by Mapfre "és un pas endavant per a l'entitat, i serem el primer club de Catalunya que acull aquest torneig". Badia també ha dit que "aquest campionat encaixa perfectament en la nostra filosofia d'organitzar torneigs de qualitat i, a més, no hi ha gaire torneigs de nivell en categories sub-13 i sub-15".

 
Comentaris

Destaquem