El nou boulder del Club Muntanyenc Sant Cugat, en marxa

Aquesta instal·lació indoor està ubicada al costat del Rocòdrom Josep Barberà i s'inaugurarà oficialment el divendres 20 de febrer

El nou boulder del Club Muntanyenc Sant Cugat ja ha entrat en funcionament. Des d'aquest dilluns, 19 de gener, ja es pot utilitzar aquest espai indoor situat al costat del Rocòdrom Josep Barberà. Les obres, que van començar l'octubre del 2013, han tingut un cost d'uns 35.000 euros. Aquest espai està climatitzat i compta amb vestidors i lavabos.

Obert de dilluns a dissabte
Aquesta nova instal·lació la gestiona, amb diferents cursos, l'Escola de Muntanya del Club Muntanyenc Sant Cugat, i està oberta, en diferents horaris, de dilluns a dissabte. Des del 2007, el Club Muntanyenc Sant Cugat disposa d’un equip de competició d’escalada.

S'inaugurarà el 20 de febrer
El nou boulder s'inaugurarà oficialment el divendres 20 de febrer, amb representants de l'Ajuntament de Sant Cugat i la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC). Tot i que aquest acte encara no està definit, sí que està previst que hi hagi una exhibició. El Club Muntanyenc Sant Cugat no té previst organitzar cap competició federada aquest 2015.

El Rocòdrom Josep Barberà es va inaugurar el setembre del 2005 i té una concessió a 50 anys. Té una superfície de 150 m2 escalables i una altura de 4 metres.

L’Escola de Muntanya del Club Muntanyenc va néixer l’any 2008. Els responsables tècnics són Oliver Giralt, Quino Hernández i Ferran Murai.

 
Comentaris

Destaquem