El nou web renovat del Futbol Sala Sant Cugat, més atractiu i dinàmic

Disposa de la història del club, objectius, fotografies, partits i classificacions dels dotze conjunts de l'entitat, videos i notícies. L'ha dissenyat Jordi Magrià, pare de dos jugadors del FS Sant Cugat i col·laborador de l'entitat

El Futbol Sala Sant Cugat ha presentat aquest dijous, 20 de desembre, a la tarda, a la Sala d'Actes del Pavelló 2, un nou web renovat, més atractiu i dinàmic. El web compta amb la història del club i els seus objectius, així com amb fotografies de tots els equips i dels seus jugadors. També s'hi pot trobar els enfrontaments i les classificacions dels dotze conjunts de l'entitat, videos de partits i notícies que surten als mitjans de comunicació locals. El dissenyador d'aquest web és Jordi Magrià, pare de dos jugadors del club i col·laborador de l'entitat.

Conferència d'Sportwell
Abans de l'acte de presentació del nou web, Fidel Sust, cap de fisioteràpia del Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat i codirector i propietari de Sportwell, ha ofert una xerrada a una cinquantena de jugadors i jugadores, entrenadors i pares del FS Sant Cugat. Sportwell, amb seu a Sant Cugat, és un centre de fisioteràpia i readaptació esportiva i és col·laborador del club vermell-i-negre.

Jordi Palau, president del Futbol Sala Sant Cugat, ha assenyalat que “farem més xerrades d'aquest tipus amb l'objectiu de donar diferents serveis als nostres jugadors i jugadores”.

El projector no funciona
La nota negativa d'aquests dos actes ha estat els molts problemes tècnics que ha donat el projector de la sala, que ha perjudicat el normal desenvolupament de l'acte. Jordi Palau, president del FS Sant Cugat, ha demanat disculpes als assistents i ha assenyalat que els problemes són aliens al club. La instal·lació és municipal i depèn de l'Ajuntament. Qui ha pogut viure en directe aquesta situació ha estat el mateix regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat, Xavier Tizón, present a l'acte.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem