El parc de l'Arborètum, nou escenari de la festa de cloenda dels Jocs Escolars

L'Ajuntament, a través de l'OMET, lliurarà els premis als millors equips i esportistes d'aquest curs escolar

El parc de l’Arborètum acull, per primera vegada, aquest divendres, 29 de maig, de 17.30 a 21 hores, la festa de cloenda de la 34a edició dels Jocs Esportius Escolars que organitza l’Ajuntament, a través de l’Oficina Municipal d’Esports per a Tothom (OMET). L’objectiu d’aquesta festa és celebrar el final de les competicions esportives escolars i reunir els seus participants per fer el lliurament de premis. De fet, el parc de l'Arborètum havia d'haver acollit la festa de cloenda del curs esportiu passat, però la pluja va obligar a última hora a traslladar l'acte al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler.

L'EsportTast, la novetat

També per primera vegada es farà lEsporTast, una activitat amb diferents espais de joc amb presència de la majoria d’esports que organitza l’OMET, qui organitza l'oferta esportiva a Sant Cugat. Els esports que es podran practicar a l'EsportTast durant la festa de cloendfa són futbol, bàsquet, handbol, voleibol atletisme, escacs, tennis de taula.

Hi han participat 2.968 nens i nenes

La participació a l'oferta esportiva escolar programada per l'Ajuntament a través de l'OMET en aquest curs 2014-2015 ha estat de 2.968 nens i nenes, una xifra molt similar a la dels últims anys. Dels 2.312 alumnes del curs 2010-2011 s'ha passat als 2.968 d'enguany.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem