El Patí Hoquei Club Sant Cugat a la recerca d'un nou president

Després del mandat de 6 anys de Keco Marzà, juntament amb la seva junta directiva, l'actual president ha decidit convocar eleccions per al dimarts 29 d'octubre

El Patí Hoquei Club Sant Cugat obre un procés d'eleccions, després que l'actual president, Franscesc "Keco" Marzà, hagi decidit finalitzar el seu mandat natural en el club vermell-i-negre. Amb això, després de 6 anys, el club santcugatenc haurà d'elegir un nou president, el dimarts 29 d'octubre, dia al qual s'han convocat les eleccions.

D'aquesta manera, les candidatures hauran d'incloure càrrec a la presidència, tresoreria, secretaria i vocalies i tots els electors i elegibles hauran de ser socis majors d'edat. Les candidatures podran presentar-se a partir del divendres 27 de setembre i tindran de termini fins al dijous 10 d'octubre, a les 20 hores.

Durant aquests 6 anys de presidència de Keco Marzà, el club s'ha consolidat com un referent en hoquei patins tant a Catalunya com a Espanya. A més, en el transcurs del mandat de Keco Marzà, el primer equip masculí ha assolit un ascens històric a OK Lliga, mentre que el sènior femení ho ha aconseguit en 2 ocasions, l'última, la darrera temporada.

 
 
Comentaris

Destaquem