El Patí Hoquei Club Sant Cugat buscarà ser un equip competitiu a OK Lliga

En el seu retorn a la màxima categoria estatal, el sènior femení continuarà amb Beto Borregán al capdavant de l'equip i compta amb 3 noves incorporacions per reforçar l'equip vermell-i-negre

El primer equip femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat es prepara per al seu retorn a la màxima categoria estatal, l'OK Lliga, després d'assolir l'ascens el darrer maig amb el subcampionat de Nacional Catalana. Així doncs, l'equip dirigit per Beto Borregán, tornarà a OK Liga després de 2 temporades a la divisió de plata amb la incorporació de 3 fitxatges nous.

Així doncs, les dues jugadores provinents del Cerdanyola Club d'Hoquei, Txell Gimeno i Andrea Massons, juntament amb la defensa Maria Pujadas del Club Patí Manlleu, reforçaran la banqueta vermell-i-negre de cara la temporada vinent. A més, les tres tenen experiència a la màxima categoria estatal, després de defensar, la darrera temporada, equips que militaven a OK Lliga. D'altra banda, Laura de los Santos i Carolina Espinola no continuaran amb l'equip santcugatenc.

Amb tot, les porteres Cris Elies, Marta Nache i Clara Escudé continuaran defensant la porteria la temporada vinent, juntament amb les jugadores Maria Rosa Tamburini, Laia Paredes, Carolina Herrera, Aida Anton, Maria Montlleó i Núria Martínez que continuaren a les ordres de Beto Borregán. A més, la jugadora Martina Escude, provinent del planter, agafarà dinàmica del primer equip. No obstant això, tal com apunta el tècnic del PHC Sant Cugat: "La intenció és crear un gruix de noies que defensin tant l'equip d'OK Lliga com el de 2a Catalana. Tanmateix, aquelles jugadores que demostrin ser ambicioses i tinguin compromís amb l'equip no tindran cap problema en estar convocades en tots els partits del primer equip".

D'aquesta manera, el conjunt vermell-i-negre començarà la pretemporada el dilluns 26 d'agost, ja coneixent el calendari d'enfrontament de l'OK Lliga, sortejat el divendres 26 de juliol. A més, l'equip està a l'espera de poder participar en la Copa Penedès, un torneig català de renom, i ja ha confirmat el rival i dia de la Copa Monestir: el dimecres 11 de setembre vers el Girona Club Hoquei.

En aquest retorn a l'OK LligaBeto Borregán té clars els objectius de l'equip durant la temporada de cara a buscar, com més aviat millor, la permanència: "Volem competir cada partit i amb el pas de les jornades, veurem on estem. Sabem que hi ha rivals de molt nivell, però volem plantar cara a tots i ser complicats davant qualsevol adversari".

D'altra banda, la feina de l'exjugador del FC Barcelona a l'equip santcugatenc està començant a donar resultats. Mentre el tècnic esperava assolir l'ascens amb el primer equip en 2 o 3 anys, en la seva primera temporada ha certificat l'objectiu. "Les noies han treballat molt bé i han assolit l'ascens a la primera. Ara jo vull fer un pas més per ser ambiciosos", apunta Beto Borregán.

A més, la branca femenina està creixent any rere any, i enguany, el club compta amb el primer equip a OK Lliga, un segon equip a 2a Catalana, un femení 17, un femení 15, un femení 13, un femení 11 i nenes que comencen a l'escoleta. Així explica el tècnic aquest creixement: "Volem comptar amb jugadores base que els seus referents siguin les jugadores del primer equip. És per això que les jugadores són qui dirigeixen a les més petites".

 
 
Comentaris

Destaquem