El Patí Hoquei Club Sant Cugat guanya amb 7 gols de Pau Gilabert

El conjunt santcugatenc no es rendeix i continua en la lluita per l'ascens a OK Lliga

Pau Gilabert ha estat el gran protagonista del partit que Patí Hoquei Club Sant Cugat i Centre d'Esports Arenys de Munt han disputat aquest dissabte 9 d'abril al pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler. El santcugatenc ha estat l'autor dels 7 gols del seu equip, que ha guanyat còmodament per 7 a 3 i que continua en la lluita per l'ascens a OK Lliga.

Amb aquesta victòria el Patí Hoquei Club Sant Cugat és cinquè i es troba a 3 punts del City Lift Girona CH, quart i primer equip que pujaria a OK Lliga si la lliga acabés aquesta setmana. Falten 5 jornades perquè acabi la competició a la segona categoria estatal.

L'afició es rendeix a Pau Gilabert

Pablo Soler, en una acció del partit FOTO: Lali Puig

El Patí Hoquei Club Sant Cugat es presentava aquest dissabte amb l'obligació de guanyar per continuar en la lluita per l'ascens i amb l'absència per lesió de Pablo Aguarón. L'equip no l'ha trobat a faltar, malgrat que Francesc Sucarrats només ha disposat de sis jugadors de camp.

El punt d'inflexió del partit ha estat quan al minut 5 de la segona part Pau Gilabert feia el 3-0 a favor del seu equip. Tres minuts després Enric Daumal ha vist la targeta blava per una dura entrada sobre David Yepes, i Pau ha fet el quart en el tir de falta directa.

Amb 4-0, l'Arenys de Munt no ha tingut més remei que llençar-se a l'atac, però també ha deixat molts espais perquè el Patí Hoquei Club sentenciés el partit al contraatac. Amb el setè gol, l'afició ha acabat corejant el nom de Pau Gilabert, un Pau Gilabert que trigarà a oblidar aquesta nit.

No renuncien a l'ascens

L'equip només ha encaixat 3 gols contra el segon equip més golejador de la lliga FOTO: Lali Puig

El protagonista del partit, Pau Gilabert, ha assegurat que l'equip lluitarà per l'ascens: "Veig a l'equip amb possibilitats. Si fem la nostra feina i guanyem els partits que ens queden, podem, encara es pot. Tenim il·lusió per fer-ho, que és el més important".

Sobre el fet de fer els 7 gols ha dit que "és el primer cop que faig 7 gols des que jugo a hoquei i sempre fa molta il·lusió, però l'important és destacar que hem tret els 3 punts, que l'equip ha treballat molt bé, que només ens han fet tres gols, i que hem de seguir treballant per estar als llocs de dalt".

Fitxa tècnica

Patí Hoquei Club Sant Cugat 7 - CD'E Arenys de Munt 3

Patí Hoquei Club Sant Cugat: A. Rivero, D. Yepes, E. Gaspar, P. Gilabert i X. Serrallonga –equip inicial– J. Farnés, P. Soler, J. Galbas i X. Escolà (p.s.).

CD'E Arenys de Munt: E. Burgaya, G. Cusachs, J. Illa, M. Roca i E. Daumal –equip inicial– R. Verdura, J. Truyols, G. Gallardo, J. Pérez i G. Garcia (p.s.)

Gols: 1-0 P. Gilabert (5'), 2-0 P. Gilabert (20'), 3-0 P. Gilabert (30'), 4-0 P. Gilabert (33'), 4-1 M. Roca (35'), 5-1 P. Gilabert (35'), 5-2 J. Illa (37'), 6-2 P. Gilabert (38'), 7-2 P. Gilabert (39'), 7-3 J. Illa (42').

Àrbitres: David Calonge Barrio i Javier Amezaga Mariezcurrena. Han ensenyat targeta blava al local P. Soler (42'), i al visitant E. Daumal (33').

Jornada 21 a Primera Divisió Espanyola. Pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler. 250 espectadors