El Patí Hoquei Club Sant Cugat i la selecció espanyola sub-20 juguen un partit amistós

El partit es juga aquest dimecres, a les 21 hores, al Pavelló 2. Al combinat estatal hi ha quatre santcugatencs: el porter Guillem Fox, els jugadors Pol Galbas i David Martínez, i el tècnic Guillem Pérez

Abans de jugar el pròxim divendres 19 d'octubre, a les 21 hores, en la segona jornada de lliga de la Primera Divisió Estatal, a la pista del CP Vilafranca, el primer equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat s'enfronta aquest dimecres, 17 d'octubre, a les 21 hores, al Pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler, a la selecció espanyola sub-20. Entre els jugadors del combinat estatal hi ha tres santcugatencs. Són el porter Guillem Fox, el davanter Pol Galbas i el defensa David Martínez, que juguen al FC Barcelona B, i que del 29 d'octubre al 3 de novembre disputaran el Campionat d'Europa sub-20, a Saint Omer (França). El cos tècnic de l'equip espanyol està integrat pel seleccionador Quim Paüls, també assessor esportiu del Patí Hoquei Club Sant Cugat, i el santcugatenc Guillem Pérez, segon entrenador d'aquest equip i també entrenador del conjunt femení de l'Sferic Terrassa a l'OK Lliga Femenina.

Partit de preparació abans de jugar a la pista del CP Vilafranca
El PHC Sant Cugat jugarà el segon partit de lliga el pròxim divendres, 19 d’octubre, a les 21 hores, a la pista del CP Vilafranca, equip en el que la temporada passada hi van jugar tres jugadors del PHC Sant Cugat, Pablo Aguarón, Brandon Carrara i Roger Riba. Al CP Vilafranca també hi va jugar fa unes temporades Pol Carulla, també jugador del primer equip. Per al tècnic del PHC Sant Cugat, Jordi Raga, el CP Vilafranca “és un dels equips forts de la Primera Divisió Estatal, però nosaltres anem a Vilafranca a intentar guanyar el partit. Crec que tenim equip per fer-ho”.

El pròxim adversari dels santcugatencs a la lliga va encetar la temporada 2012-2013 amb un empat a 1 gol a la pista del CP Alcobendas de Madrid. Després de la primera jornada de competició, el PHC Sant Cugat és quart amb 3 punts i el CP Vilafranca, sisè amb 1 punt.

El primer equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat va estrenar la categoria de plata de l’hoquei sobre patins espanyol, la Primera Divisió, i ho va fer amb una victòria. Va ser el dissabte 13 d’octubre davant el CP Manlleu, per 4 gols a 3.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem