El Patí Hoquei Club Sant Cugat inicia la segona volta rebent el Lleida Llista Blava

Els vermell-i-negres, en la primera plaça de descens, reben dimarts un equip que s'ha classificat per jugar els quarts de final de la WS Europe Cup i que són sisens en la màxima categoria estatal

En la primera jornada de la segona volta de l'OK Lliga, el primer equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat rep el CE Lleida Llista Blava, equip que aquest dissabte, 19 de gener, s'ha classificat per jugar els quarts de final de la WS Europe Cup, amb el Nantes ARH, on juga el porter santcugatenc Guillem Fox. En el partit de tornada dels vuitens de final, el conjunt de Lleida s'ha imposat (6-5) al CityLift Girona CH, que en aquests moments és el 16è i últim classificat de l'OK Lliga, en zona de descens. En el partit d'anada, el CE Lleida Llista Blava es va imposar per 1 gol a 6.

El PHC Sant Cugat, a només 2 punts de la salvació

El partit entre el PHC Sant Cugat i el CE Lleida Llista Blava, corresponent a la 16a jornada de la màxima categoria estatal, es juga aquest dimarts, 22 de gener, a les 21 hores, al Pavelló 1 de la ZEM Rambla del Celler. Els de Joan Carles Vadillo són 13ns, en la primera plaça de descens, amb 12 punts, però a tan sols 2 punts del CP Vic i CP Alcobendas, que són en zona de salvació. Al Pavelló 1, els vermell-i-negres han guanyat 2 partits, n'han empatat 3 i n'han perdut 3. Pau Gilabert és, amb 11 gols, el 22è màxim golejador del campionat, entre 118 jugadors que han fet algun gol. Els de Vadillo no han perdut en els 2 últims partits de lliga, amb un empat a 4 a la pista de l'Igualada HC i amb una victòria (4-1) davant el CH Lloret Vila Esportiva.

El CE Lleida Llista Blava fa 4 jornades que no guanya a fora de casa

Els d'Albert Folguera, que a l'anada van guanyar per 7 gols a 3, són 6ns amb 27 punts, i en les seves files tenen a Roberto di Benedetto, 5è màxim golejador de l'OK Lliga, amb 17 gols. Els de Lleida fa 4 jornades que no guanyen fora de casa, on han guanyat 2 partits, n'han empatat 2 i n'han perdut 4. El darrer enfrontament que van jugar fora de casa van perdre (4-1) a la pista del CE Vendrell, 14è i antepenúltim.

 
Comentaris

Destaquem