El Patí Hoquei Club Sant Cugat perd a casa amb l’últim i entra en zona de descens

Els vermell-i-negres no saben guanyar als equips de la zona baixa de l’OK Lliga

En el pitjor dels 13 partits que el Patí Hoquei Club Sant Cugat ha jugat a OK Lliga, els de Joan Carles Vadillo han perdut (2-4) amb el fins llavors 16è i últim classificat -ara 12è amb 10 punts en la primera plaça de salvació-, el PAS Alcoi, aquest dissabte, 15 de desembre, al Pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler. Amb aquesta derrota, tercera consecutiva i setena en la lliga, el primer equip masculí torna a ocupar zona de descens després de diverses jornades en posicions de permanència en la categoria. Els vermell-i-negres abandonen la primera plaça de permanència a la categoria i passen a ocupar la primera plaça de descens, en la 13a posició amb 8 punts, els mateixos que el CE Vendrell, el Girona CH i el CP Vic. Els de Joan Carles Vadillo són ara a 2 punts del PAS Alcoi i a 6 punts del CH Lloret, el CP Calafell i el CP Alcobendas.

Les faltes directes i els penals, una assignatura pendent

El PHC Sant Cugat no ha sabut tancar un partit que tenia guanyat. En la primera meitat, Joan Farnés, en el minut 3, i Jordi Gabarra, en el minut 19, han avançat als vermell-i-negres. A més, el capità Pau Gilabert ha pogut marcar en una falta directa en el minut 11, però no ha estat així. Transformar en gol les faltes directes i els penals continua sent l’assignatura pendent dels santcugatencs. Després de la targeta blava al visitant Roc Llisa, el PHC Sant Cugat no ha aprofitat la superioritat numèrica a la pista per fer algun gol. I en els últims 2 minuts i 48 segons, el PAS Alcoi ha aconseguit empatar el partit. Primer ho ha fet Renato Cordeiro i, posteriorment, quan només faltava 1 minut i 34 segons per marxar al descans, Roc Llisa.

L’Alcoi remunta un 2 a 0

En la segona meitat, el PHC Sant Cugat ha continuat abusant dels xuts llunyans que, en cap moment, han generat perill a la porteria de l’Alcoi. En el minut 8, els 450 espectadors del Pavelló 2 s’han quedat glaçats quan Ranalho Guimaraes ha fet el 2 a 3. El 2 a 4 definitiu l’ha marcat Roc Llisa quan faltaven 7 minuts per acabar l’enfrontament. Abans de finalitzar l’encontre, a 1 minut i 23 segons del final, David Yepes tampoc ha aprofitat un penal. En la segona meitat el Pas Alcoi, amb només dos jugadors i un porter a la banqueta, ha estat superior.

Vadillo: “Amb diferència, aquest és el partit més fluix que hem jugat fins ara”

Joan Carles Vadillo ha assegurat que “amb diferència, aquest és el partit més fluix que hem jugat fins ara. Jo no he estat bé. Ha estat responsabilitat meva, que no he sabut calmar-los. No he sabut transmetre als jugadors què necessitava el partit, què calia fer. Anàvem 2 a 0 i semblava que anàvem perdent, teníem pressa per marcar i forçant els uns per uns. Defensivament, en alguns moments de partit som molt tous i ho paguem caríssim, i avui ha estat un exemple. No hem estat bé al darrere i ens ha costat el partit”.

Sergi Punset: És una victòria importantíssima”

L’entrenador del PAS Alcoi, Sergi Punset, ha qualificat la victòria d”importantíssima, perquè el PHC Sant Cugat és un equip de la nostra lliga. A la segona part hem estat superiors”.

No sap guanyar als equips de la part baixa de la taula

El PHC Sant Cugat només ha aconseguit guanyar un partit –amb el CP Calafell, per 2 gols a 1- amb els equips que es troben entre la 8a i la 16a plaça en la lliga. Ha perdut amb el CP Alcobendas (3-2), el PAS Alcoi (2-4) i amb el Girona CH (3-2) i ha empatat amb el CP Voltregà (2-2) i el CE Vendrell (2-2) a casa i amb el CP Vic (3-3) a fora.

A la pista de l’Igualada HC

En la 14a i penúltima jornada de la primera volta de la màxima categoria estatal, el PHC Sant Cugat visita l’Igualada HC Rigat, que és 6è i té 22 punts, el pròxim dissabte, 22 de desembre, a les 20 hores. L’últim partit d’aquesta primera volta el jugarà al Pavelló 2 contra el CH Lloret, un altre rival directe en la lluita per la salvació. Aquest partit es jugarà el 12 de gener, a les 20 hores.