El Patí Hoquei Club Sant Cugat prepara una desena d'actes pel 50è aniversari

Les activitats se celebraran durant el 2017

Un sopar, una trobada d'exjugadors i jugadors actuals del club, una trobada d'expresidents, una exposició fotogràfica, l'organització de la Copa de la Princesa de la Primera Divisió, el cap de setmana de l'11 i 12 de febrer, i un concurs de dibuix infantil són alguns de la desena d'activitats que ha programat el Patí Hoquei Club Sant Cugat per celebrar el seu 50è aniversari (1967-2017).

Presentació de la samarreta

Durant la presentació, el club ha presentat la samarreta del 50è aniversari, que els jugadors dels 29 equips de l'entitat lluiran les pròximes dues temporades, la 2017-2018 i 2018 i 2019. Amb tot, el primer equip masculí la lluirà durant la Copa de la Princesa. Albert Salarich, exdirectiu de l'entitat, és qui ha dissenyat la samarreta commemorativa.

Moltes personalitats

El president del PHC Sant Cugat, Keco Marzá, en la seva intervenció. FOTO: PHC Sant Cugat

L'acte s'ha celebrat aquest dimecres, 14 de desembre, a la nit, a l'Hotel Sant Cugat, i ha comptat amb la presència, entre d'altres, de Josep Ribas, coordinador del Comitè Nacional d'Hoquei Sobre Patins de la Federació Espanyola de Patinatge; Quim Pastor, secretari general de la Federació Catalana de Patinatge; Eloi Rovira, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat; Ramon Canalda, exporter del PHC Sant Cugat i exjugador d'elit (actualment és coordinador del Club de Hockey Compostela), i Keco Marzá, president del PHC Sant Cugat. En la presentació del programa d'activitats també hi han participat activament l'exjugadora Maria Rosa Tamburini, ara segona entrenadora del primer equip femení, i Alain Rivero, capità i porter del primer equip del PHC Sant Cugat. També cal destacar la presència de l'expresident PHC Sant Cugat, Antoni Pérez, qui en el seu moment va donar una injecció molt important a l'entitat.

Marzá: "Continuem sent un club de referència"

En declaracions al TOT Sant Cugat, Keco Marzá, president del PHC Sant Cugat, ha assenyalat que "50 anys és una història escrita per moltes persones" i que "som un club privilegiat, gran. Som el club amb més jugadors i equips de Catalunya i de l'Estat espanyol. Fomentem la base i tenim els primers equips en les categories més altes de l'hoquei espanyol". Marzá també ha dit que "continuem sent un club de referència. Ho hem estat fins ara i ho volem seguir sent. Tenim un ADN propi que no volem perdre". Respecte als actes, Marzá detalla que la comissió organitzadora del centenari ha preparat actes "per a tothom, que siguin molt participatius. També actes històrics per saber d'on venim, què ens ha portat fins al que som i cap a on anem".

Actes de celebració del 50è aniversari:

Primer quadrimestre:

-Concurs de dibuix infantil. La base del dibuix guanyador serà el logotip i la imatge corporativa del 50è aniversari del PHC Sant Cugat. El concurs està adreçat a l'escola d'iniciació, prebenjamins i benjamins del club. El termini per presentar les seves propostes és el 16 de desembre.

-El PHC Sant Cugat organitzarà la Copa de la Princesa de la Primera Divisió, el cap de setmana de l'11 i 12 de febrer, al Pavelló 2. Els tres primers classificats un cop acabi la primera volta de la Primera Divisió, i el PHC Sant Cugat, com a club amfitrió, jugaran la Copa de la Princesa. Durant la competició es descobrirà una placa commemorativa del cinquantenari.

Segon quadrimestre:

-Trobada d'expresidents. Es farà en un lloc emblemàtic de Sant Cugat. Al PHC Sant Cugat hi ha hagut 10 presidents.

-Sopar del cinquantenari.

-Exposició fotogràfica. S'exposarà a la ciutat per després deixar-la fixe al Pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler.

-Himne del cinquantenari. Es farà a partir de frases comuns entre els jugadors del club d'abans i d'ara. Els responsables de l'edició musical seran Ignasi Bassó, exdirectiu del club, i el director i compositor Xavi Manyoses. La interpretació anirà a càrrec de la coral La Pinya dels Pins del Vallès.

Tercer quadrimestre:

-Patinada popular. Serà un acte popular i familiar pels carrers de Sant Cugat i comptarà amb la col·laboració de Paidos, entitat col·laboradora del PHC Sant Cugat.

-Trobada d'exjugadors i jugadors.

-Calendari. S'editarà un calendari amb fotografies (del setembre del 2017 al desembre del 2018), on es marcaran les dates més importants del club.

-Drive dels socis i #50anysphcsantcugat. El club ja ha activat un drive on els socis poden penjar fotografies referenciades i un hashtag per fer els seus comentaris.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem