El PHC Sant Cugat confia en el mateix bloc que va pujar a OK Lliga Femenina

El primer equip femení s'ha reforçat amb Esther Ferrer, que arriba procedent de l'Sferic Terrassa

Jaume Oms continuarà al capdavant del primer equip femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat –ha renovat per una temporada– en el seu retorn a OK Lliga Femenina. Ho farà amb un equip molt similar al que va aconseguir l'ascens el mes de maig. De fet, totes les integrants de l'equip han comunicat al club que segueixen, i el club confia en totes elles. 

L'única novetat pel que fa a jugadores és la incorporació d'Esther Ferrer, jugadora de 25 anys que arriba procedent de l'Sferic Terrasa, on aquesta temporada ha jugat 25 partits i ha anotat 3 gols. "L'Esther és una jugadora molt intel·ligent, molt depurada, una jugadora d'equip, que fa vestuari", ha destacat l'entrenador, Jaume Oms.

El club no descarta fer alguna incorporació més, malgrat que Jaume Oms reconeix que el mercat està complicat: "Només incorporarem algú si encaixa amb el projecte. El perfil que busquem és el d'una jugadora jove amb projecció". En qualsevol cas Oms assegura que hi ha equip per aconseguir la permanència: "Si juguem al 100%, es pot competir a OK Lliga, al 99% patirem".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem