El PHC Sant Cugat vol cohesionar un model de joc per a totes les categories

Ha estat una de les qüestions que s’ha tractat a l’assemblea, on s’ha presentat la nova estructura esportiva de l’entitat i els canals que està explorant el club a través de Sant Cugat Creix

El Patí Hoquei Club Sant Cugat ha celebrat aquest divendres 30 d'octubre al vespre l’Assemblea General Ordinària de Socis, on s’ha aprovat el pressupost per a la present temporada, de 178.000 euros, i s’han tractat diferents qüestions relacionades amb el projecte esportiu del club i amb l’associació Sant Cugat Creix, a la qual pertany.

Pel que fa a l’apartat econòmic, han pujat considerablement els ingressos a causa de l’augment de les quotes i l’augment del nombre de jugadors, així com d’un acord amb Paidos per fer patinatge a les escoles. L’apartat de despeses també ha augmentat, ja que el club ha hagut de fer front a l’augment dels salaris dels entrenadors, als quals se’ls ha de pagar també Seguretat Social i també per la inclusió en aquest exercici del retorn d’un aval de 5.000 euros que es fa a la Federacio Espanyola de Patinatge.

El curs anterior es va tancar amb un dèficit de 4.200 euros però està previst que amb el pressupost plantejat aquesta temporada es tanqui l’exercici amb un superàvit de 1.400 euros.

Projecte esportiu i Sant Cugat Creix

Quant al projecte esportiu s’ha parlat, en primer lloc, del rendiment dels equips de base del club la temporada passada, destacant que de les set categories en què es tenen equips, en cinc categories s’ha aconseguit jugar campionats (de Catalunya o de Barcelona, segons la categoria). Com a nota negativa s’ha destacat el descens del sènior femení d’OK Lliga.

Pel que fa a la planificació de la temporada, i concretament del sènior, s’ha valorat positivament que hagin pujat al primer equip quatre juniors, el que reforça la política de base de l’entitat. I pel que fa al projecte esportiu, s’han explicat els canvis en l’estructura esportiva, ara liderada per Francesc Sucarrats, que n’és el director esportiu.

Segons Francesc Marzà, president del club, la intenció del club és “cohesionar el model de joc a totes les categories”. A l’estructura esportiva també hi ha Óscar González, coordinador des de la categoria aleví fins a l'equip sènior B masculí, Miki Soler, responsable de les categories benjamí, prebenjamí i prebenjamí iniciació, i Maria Rosa Tamburini i Adrià Pinto, que dirigeixen l’escola d’iniciació.

Tanmateix s’ha presentat als socis el projecte de la Carta Ètica de l’associació esportiva Sant Cugat Creix, l’acord d’esponsorització amb Caprabo i el programa de monitoratge de lesions que està duent a terme l’associació amb l’Universitat de Vic.

 
Comentaris

Destaquem