El pilot Jordi Torres, subcampió d'Espanya de Drifting

El de Valldoreix ha estat segon en la categoria amateur i tercer en la classificació general

El pilot de Sant Cugat, Jordi Torres Coronas, amb un BMW E36, és el nou subcampió d'Espanya de Drifting, una especialitat que consisteix en un estil de conducció de cotxes que han de derrapar de manera que el vehicle formi un angle amb la direcció en moviment. Després de 6 proves, en l'última va ser campió a Navarra, Torres, de 25 anys, ha finalitzat segon en la categoria amateur i tercer en la classificació general de la competició.

Torres: "Sóc l'únic pilot del campionat que no tinc patrocinadors"

Jordi Torres, del Jungle Drift Team, ha explicat que aquesta ha estat una temporada "increïble, amb un molt bon resultat. A més, no tinc patrocinadors. Sóc l'únic pilot del campionat que no tinc espònsors. Tot m'ho he de pagar jo i compto amb el suport dels meus pares, que m'ajuden. De professió, sóc mecànic i el cotxe me l'arreglo jo. Aquest és un esport que no es coneix i les empreses no hi aposten". Treballa amb el seu pare a Tallers Valldoreix.

FB IMG 1542838960983

Aquest és el BMW E36 de Jordi Torres. FOTO: Cedida

Aquesta ha estat la millor de les 4 temporades del pilot de Valldoreix en el Campionat d'Espanya de Drifting. Tot i que el 2017 va acabar quart de la seva categoria, ha aconseguit diversos podis en aquests 4 anys.

Farà una exhibició a Rubí per a La Marató de TV3

Torres no tornarà a la competició fins al pròxim mes d'abril, quan iniciarà una nova temporada a l'estatal. Abans, però, el diumenge 16 de desembre, i a benefici de La Marató de TV3, participarà en una exhibició al barri de Can Fatjó, a Rubí.