El ple aprova rehabilitar un espai en desús del pavelló de la ZEM La Guinardera

La moció l'ha presentat ERC-MES I s'ha aprovat per majoria, en contra de Ciutadans, amb les esmenes del grup municipal PDECAT-Demòcrates i el PSC incorporades

La moció del grup municipal d'ERC-MES per tal de rehabilitar un espai en desús del pavelló de la ZEM La Guinardera per a ús social de les entitats esportives s'ha aprovat per majoria, en contra de Ciutadans, amb les esmenes del grup municipal PDECAT-Demòcrates i el PSC incorporades, aquest dilluns, 16 d'octubre, al ple municipal. Segons les esmenes, l'equipament "ja ofereix aquests serveis per a les entitats que realitzen la seva activitat a La Guinardera i que "la possibilitat d'habilitar l'espai de la planta superior del pavelló ho contemplem com una millora a curt termini, però no de manera immediata". També es concreta "incorporar en els pressupostos municipals, en funció de la disponibilitat pressupostària, una partida pressupostària per a la realització de les obres".

Una planta superior de 321,40 m2

La moció d'ERC-MES detalla que "aquest equipament disposa d'una planta superior de 321,40 m2 que es troba en desús i que podria habilitar-se per a ús social de les entitats esportives (local social, sala de formació, sala d'estudi, sala de reunions, etc.) i que les obres "no suposen un gran cost".

En la seva intervenció, Eloi Rovira, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat, ha assegurat que "en l'actualitat aquests serveis ja estan coberts i, pressupostàriament, hi ha altres prioritats".

 
Comentaris

Destaquem