El ple municipal rebutja la gratuïtat del bus llançadora a la ZEM La Guinardera

La moció l'ha presentat el grup municipal de Ciutadans, amb esmenes d'ERC-MES

La moció del grup municipal de Ciutadans per la gratuïtat del servei de bus llançadora del centre de Sant Cugat a la ZEM La Guinardera als esportistes que utilitzen aquesta instal·lació i als acompanyants acreditats ha estat rebutjada en el ple municipal d'aquest dilluns, 16 d'octubre. D'altra banda, les esmenes que havia plantejat ERC-MES ha comptat amb el suport de Ciutadans, la CUP i ERC-MES. Segons l'Ajuntament, la gratuïtat del bus llançadora tindria un cost de 46.000 euros.

En la moció, Ciutadans recorda que el passat 8 de juny el Futbol Sala Sant Cugat va convocar una assemblea extraordinària amb la presència del regidor d'Esports, Eloi Rovira, on el regidor d'Esports es va comprometre a posar a disposició dels clubs de la ZEM La Guinardera un autobús llançadora gratuït, fet que, segons Ciutadans, no ha complert. En la moció, Ciutadans també demanava una partida al pressupost del 2018 i realitzar les modificacions necessàries a la del 2017 per oferir el servei gratuït. Els clubs que utilitzen el pavelló de la ZEM La Guinardera són el Futbol Sala Sant Cugat, l'Escola de Patinatge Artístic i el Club Voleibol Sant Cugat.

Èric Gómez: "L'equip de govern ha enganyat als clubs"

Èric Gómez, regidor d'ERC-MES, ha estat contundent. "Eloi Rovira es va comprometre que el bus llançadora seria gratuït, i no ha acomplert la seva paraula. L'equip de govern ha enganyat als clubs. Abans de dir-ho, s'ho hauria d'haver pensat".

En aquesta mateixa línia, Aldo Ciprian, regidor de Ciutadans, ha assegurat que "els compromisos s'han de complir" i que la zona dels voltants de la ZEM La Guinardera "no està molt il·luminada".

Cristina Paraira, tinent d'alcalde d'Entorn Urbà, Mobilitat i Seguretat Ciutadana, ha assenyalat que "no ens vam explicar bé i ho haguéssim hagut de comunicar millor. Entenc que els clubs estiguin enfadats. El transport té un cost i s'ha de pagar".

 
Comentaris

Destaquem