El ple vol aprovar el Reglament de Funcionament de les Instal·lacions Esportives

Es tracta d'un document de 22 pàgines que afecta 14 instal·lacions esportives municipals i 14 escoles (fora de l'horari lectiu) de Sant Cugat

Un dels punts del Ple Municipal del pròxim dilluns, 18 de juny, serà la proposta d'aprovació del Reglament de Funcionament de les Instal·lacions Esportives Municipals, un document de 22 pàgines que afecta a 14 instal·lacions esportives municipals i 14 escoles (fora de l'horari lectiu) de Sant Cugat.

Aquest reglament té com a finalitat regular el funcionament i l'ús de les instal·lacions esportives municipals de la ciutat. Pretén garantir l'accés de les persones usuàries a les instal·lacions sense cap discriminació; donar a conèixer a les persones usuàries d'aquells aspectes que els garanteixin una utilització dels equipaments segura i fiable; garantir una conducta adequada de les persones usuàries i una bona convivència, i garantir el bon estat de conservació de les instal·lacions. Aquest reglament serà d'obligat compliment per a persones i entitats usuàries de les instal·lacions esportives municipals.

 
Comentaris

Destaquem