El porter Pol dóna la victòria a l'Olimpyc en l'últim minut

El conjunt de la Floresta, que guanyava 3 a 0, ha patit per endur-se la victòria davant un bon equip, el Club Manresa Futbol Sala

Olimpyc Floresta FS 5 – Club Manresa Futbol Sala 3

Olimpyc Floresta FS: Gabri, Miki, Pirata, Carles i David –cinc inicial-, Fernando, Dani, Bernat, Edu i Pol.

Club Manresa Futbol Sala: Adil, Alejandro, Isaac, Josan i Gerard –cinc inicial-, Asis, Marc Fernández, Gordillo, Tanti i Lavado.

Gols: 1-0 Miki (1’), 2-0 David (25’), 3-0 Edu (27’), 3-1 Marc Fernández (30’), 3-2 Marc Fernández (32’), 3-3 Marc Fernández (33’), 4-3 Pol (39’), 5-3 Dani (39’).

Àrbitres: Bernardo Simon Benet i Jordi Garcia Romero (Delegació de Barcelona). Els àrbitres han ensenyat targeta groga als locals Carles (13’), David (27’), Pirata (29’) i Fernando (38’) i al visitant Asis (28’).

Instal·lació: Pavelló Municipal de la Floresta.

Públic: 100 espectadors.

Jornada: 25a jornada de lliga en el grup 3 de 2a Nacional B.

Tot i que l’Olimpyc Floresta FS guanyava el Club Manresa FS per 3 gols a 0, els de Xaloc Rion no s’han assegurat la victòria fins quan quedaven 51 segons per acabar el partit. Un gol del porter local Pol de porteria a porteria feia que l’Olimpyc fes el 4 a 3, malgrat que Dani ha establert el 5 a 3 definitiu quan faltaven sis segons per finalitzar l’enfrontament.

La primera meitat ha acabat amb un 1 a 0 per l’Olimpyc, però el cert és que els dos conjunts han disposat de força ocasions per anotar. Els dos porters, Gabri i Adil, han estat molt encertats.

En el segon temps, l’Olimpyc i el Manresa han continuat generant clares ocasions de gol i, al final, s’han arribat a fer 7 gols. David, en el minut 5 i Edu, en el 7, han situat l’Olimpyc amb un còmode 3 a 0.

Reacció del Manresa

A partir d’aleshores ha arribat la reacció del Club Manresa FS. El tècnic florestà del Manresa, Jordi Rozas, ha fet jugar el seu equip de 5 (amb porter-jugador) i l’ha encertat de ple. Amb tan sols quatre minuts, del 10 al 13, Marc Fernández, amb tres dianes, ha igualat el partit. El conjunt vermell-i-blanc ha seguit jugant de 5 amb l’objectiu d’endur-se el partit.

Però l’Olimpyc, que ha començat a jugar de 5 quan faltaven poc menys de 3 minuts, s’ha acabat imposant en l’últim minut, amb gols del porter Pol i de Dani, malgrat que, amb el 3 a 3, Gerard ha tingut a les seves mans el triomf pel seu equip.

Amb aquesta victòria, l’Olimpyc avança un lloc en la classificació, i ara és 10è de 18 equips amb 30 punts. Abans de jugar aquest xoc, els florestans acumulaven tres jornades de competició sense guanyar, amb un balanç de 2 derrotes i 1 empat.

Rion: “És una victòria molt important”

Després del partit, l’entrenador de l’Olimpyc Floresta FS, Xaloc Rion, ha qualificat la victòria “de molt important. Ens trobem en un moment de la temporada en què cada jornada els 3 punts són vitals”.

Rozas: “Hem fet més mèrits per guanyar”

El tècnic de la Floresta i entrenador del Club Manresa FS, Jordi Rozas, ha assenyalat al TOT Sant Cugat que “si l’Olimpyc ha guanyat és just, però nosaltres hem fet més merits per guanyar”.

A la pista de l'AE Bellsport FS

Quan falten nou jornades perquè acabi la lliga, l’Olimpyc visitarà el pròxim dissabte, 13 de desembre, la pista de l’AE Bellsport FS, equip de la zona mitja alta de la classificació.