El primer acte de la Ciutat del Bàsquet Català 2017 a Sant Cugat reuneix 250 persones

En la xerrada del prestigiós psicòleg esportiu català, que estava oberta a tothom, hi han participat jugadors, entrenadors, directius i pares de la Unió Esportiva Sant Cugat i el Qbasket Sant Cugat

Unes 250 persones han participat en el primer acte de la Ciutat del Bàsquet Català 2017 a Sant Cugat, aquest divendres, 10 de febrer, a la tarda, al Pavelló 1 de la ZEM Rambla del Celler. El psicòleg esportiu Pep Marí, excap del departament de psicologia del Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat, ha ofert la xerrada Treballa en aspectes psicològics que multipliquin el meu rendiment. En la xerrada, que estava oberta a tothom, hi han participat jugadors, entrenadors, directius i pares de la Unió Esportiva Sant Cugat i del Qbasket Sant Cugat.

L'acte ha estat presidit per Mònica Mateu, presidenta de la Unió Esportiva Sant Cugat, un dels agents que formen part de la comissió de la Ciutat del Bàsquet Català 2017, que és una iniciativa de la Fundació del Bàsquet Català.

El passat 14 de gener, l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages va fer el traspàs a Sant Cugat de la Ciutat del Bàsquet Català, en un acte al pavelló municipal de Sant Fruitós de Bages. Amb tot, encara no s'ha fet cap presentació oficial del programa d'activitats a l'Ajuntament de Sant Cugat, que és qui lidera la Ciutat del Bàsquet Català 2017 a Sant Cugat.

Mònica Mateu ha presentat el primer acte de la Ciutat del Bàsquet 2017 a Sant Cugat. FOTO: À. L P.

 
Comentaris

Destaquem