El primer Campionat de Natació Escolar de l'escola Europa, amb 150 participants

Aquesta competició de promoció, que tindrà continuïtat, ha comptat amb la participació de 8 escoles

La primera edició del Campionat de Natació Escolar Europa International School ha estat un èxit de participació. Uns 150 nedadors de 8 escoles han participat en aquesta competició de promoció. Les escoles de Sant Cugat que hi han participat són El Pinar, l'Arnau Cadell, La Farga, La Farga Infantil, el Pi d'en Xandri i l'Europa International School. També hi han participat l'Escola Pia de Terrassa, l'escola Mestre Pla de Castellar, i l'Escola Montserrat de Rubí. El campionat s'ha fet aquest dissabte, 5 de novembre, al matí, a la piscina de l'Europa International School.

Hi han participat, en diverses categories i estils (cros, esquena i relleus), escolars des de P-3 fins a 4t d'ESO. Tots els participants han rebut un trofeu, una medalla i un diploma commemoratiu. Ha estat un campionat obert a federats i no federats i, tot i que ha estat competitiu, l'objectiu principal ha estat la promoció de l'esport i la natació.

Huerta: "Hem superat les expectatives"

El campionat ha comptat amb la participació de 5 escoles de Sant Cugat, 1 de Terrassa, 1 de Castellar i 1 de Rubí. FOTO: Haidy Blanch

Òscar Huerta, responsable d'esports de l'Europa International School, ha explicat al TOT Sant Cugat que "ha estat un èxit. Hem superat les expectatives i, això, és un bon senyal. En els pròxims anys aquest campionat tindrà continuïtat". Huerta ha assenyalat que el principal objectiu de la competició "és la promoció de la natació, els valors i l'activitat física". L'Europa International School té equips de natació, natació sincronitzada, bàsquet i futbol.

 
Comentaris

Destaquem