El primer Campus d'Estiu del Futbol Sala Sant Cugat i Jordi Campoy, un èxit

El jugador del Jaén Paraíso Interior FS ha assegurat que "no sóc dels que poso el meu nom al campus i hi vaig només una vegada a signar a autògrafs i fer-me fotos. M'agrada implicar-m'hi"

Tot i que aquesta és la novena edició del Campus d'Estiu del Futbol Sala Sant Cugat, enguany és la primera vegada que el club i Jordi Campoy, jugador del Jaén Paraíso Interior FS, de Primera Divisió, la màxima categoria estatal, organitzen aquest campus de forma conjunta, tot i que Campoy ja va visitar el campus fa 3 anys.

El Campus d'Estiu FS Sant Cugat - Jordi Campoy va començar el 25 de juny i finalitzarà el 2 d'agost, i després de 6 setmanes de funcionament hi passaran més de 200 jugadors i jugadores. El campus, que es fa a la ZEM La Guinardera, està adreçat a nois i noies d'entre 5 i 15 anys.

Jugadors i jugadores que aquesta setmana participen en el Campus d'Estiu FS Sant Cugat - Jordi Campoy. FOTO: Àlex López Puig

Jugadors i jugadores que aquesta setmana participen en el Campus FS Sant Cugat - Jordi Campoy. FOTO: Àlex López Puig

Jordi Campoy: "No sóc dels que poso el meu nom al campus i hi vaig només una vegada a signar autògrafs i fer-me fotos"
 

Jordi Campoy, que la pròxima temporada, 2019-2020, complirà el seu sisè any a Jaén, ha explicat que "feia 2 o 3 anys que em passava pel cap organitzar un campus, em feia molta il·lusió. Vaig proposar al Club Esportiu Rubí Futbol Sala -viu a Rubí- de fer un campus, però no hi van voler col·laborar. Llavors, vaig trucar a Jordi Palau i, de seguida, em va dir que sí". El jugador professional s'ha mostrat "content i satisfet" del desenvolupament del campus i ha dit que "no m'esperava una participació tan alta de jugadors i jugadores. A mi el que m'agrada és estar a la pista amb els nois i noies, no sóc dels que poso el meu nom al campus i hi vaig només una vegada a signar autògrafs i fer-me fotos. M'agrada implicar-m'hi i veure que els nens estan contents".

 

Jordi Palau: "Estem molt contents perquè, un any més, hem apropat el futbol sala a les famílies i a Sant Cugat"

Jordi Palau, president del Futbol Sala Sant Cugat, fa un balanç molt positiu d'aquesta novena edició: "Estem molt contents perquè, un any més, hem apropat el futbol sala a les famílies i a Sant Cugat, perquè, aquell que ho vulgui, pugui conèixer l'esport del futbol sala".

Semifinalista de la Lliga Nacional de Futbol Sala amb el Jaén Paraíso Interior FS

Aquesta temporada 2018-2019, amb el Jaén Paraíso Interior FS, Jordi Campoy, ha estat semifinalista de la Lliga Nacional de Futbol Sala (LNFS), després de finalitzar en la sisena posició de 16 equips. El rubinenc, de 31 anys, ha guanyat dues copes d'Espanya amb el Jaén Paraíso Interior FS, equip amb què també ha estat dues vegades subcampió de la Supercopa d'Espanya.

Moltes cares conegudes

En els últims anys, per aquest campus formatiu hi han passat jugadors de Primera Divisió de la Lliga Nacional de Futbol Sala (LNFS), com el porter Paco Sedano (FC Barcelona) o els jugadors Sergio Lozano, Jordi Torras i Marc Tolrà, del Barça, i Isaac Fernández, d'Industrias Santa Coloma.

Curs de Monitor de Futbol Sala a Sant Cugat, amb 60 inscrits

Una vegada més, el FS Sant Cugat organitza un Curs de Monitor de Futbol Sala a Sant Cugat, de la FCF i de RFEF. Ho fa del 2 al 18 de juliol, de 18 a 20 hores, a la Casa de Cultura, amb 60 inscrits de diferents clubs, entre ells el FS Sant Cugat i l'Olimpyc Floresta FS.

 
Comentaris

Destaquem