El primer club de gimnàstica artística de Sant Cugat, ja en funcionament

Té unes instal·lacions amb més de 300m2

El Club Artística Sant Cugat, el primer i únic club de gimnàstica artística del municipi, ja està en marxa. Va obrir el 9 de setembre i és una entitat que treballa la gimnàstica artística femenina. El club ofereix la pràctica d'aquest esport en dues vessants: la d'activitat extraescolar (a partir dels 3 anys) i la de competició (Jocs Escolars i federada), a partir dels 7 anys). En aquests moments, l'entitat té 43 gimnastes.

Unes instal·lacions amb més de 300m2
L'entitat té la seu al Camí de Can Calders, número 10 b, i compta amb unes instal·lacions amb més de 300m2, amb diversos aparells (terra, barra d’equilibri, poltre i paral·leles). L'espai també compta amb vestidors. Les sessions d'entrenament es fan de dilluns a divendres, de 17.30 a 20.30 hores, i les gimnastes s'agrupen segons la seva edat i nivell.

Núria Palos, presidenta i directora tècnica
El club està presidit per la gimnasta Núria Palos, que n'és la directora tècnica. Les entrenadores són Cristiana Mironesku (mundialista) i Aroa Fernández (gimnasta), totes tres amb titulació de la Federació Catalana de Gimnàstica. Les tècniques compten amb el suport de la també gimnasta Blanca Soler. "Són entrenadores de molt alt nivell i que tenen molta experiència en el tracte amb les nenes", detalla el club.

L'entitat també ha obert un grup d'adults que practiquen la gimnàstica, i ho fan als matins, a partir de les 9.30 hores.

Un club, "amb solera, recorregut i trajectòria"
Fonts de l'entitat han assegurat al TOT Sant Cugat que "Sant Cugat tenia la necessitat de tenir un club de gimnàstica artística. Ara, la ciutat té una oferta més de servei". El club també ha afegit que es tracta d'un club "amb solera, recorregut i trajectòria".

Aquesta entitat va nèixer fa 5 anys a Figueres (amb el nom de Club Gimnàstica Empordà) i en aquest període ha aconseguit un Campionat de Catalunya per Equips i també Individual, tant en femení com en masculí. En la campanya 2013-2014, el club va desenvolupar la seva activitat esportiva al Club Bellaterra.

 
Comentaris

Destaquem