El primer equip del PHC Sant Cugat donarà encara més protagonisme als joves

Oriol Ortells és l’única incorporació de l’equip, a l’espera d’una segona. Són baixa Ramon Gascón, Brandon Carrara, Bernat Tobias i Ignasi López

Oriol Ortells és, de moment, l’únic fitxatge del Patí Hoquei Club Sant Cugat per a la pròxima temporada. El jugador arriba procedent del SA Merignac de la N1 Élite de França. A part d’aquest jugador, el conjunt santcugatenc està pendent de fer una segona incorporació, que confirmarà en els pròxims dies.

Pel que fa a les baixes, no continuen Ramon Gascon, Brandon Carrara –aquests dos jugadors s’han retirat–, Bernat Tobias (CHP Sant Feliu) i Ignasi López (Shum Maçanet). I tindran fitxa amb el primer equip jugadors que acaben la seva etapa júnior com David Yepes, Pau Gilabert, Joan Farnés i el porter Carlos García.

Francesc Sucarrats, tècnic del PHC Sant Cugat, assegura que malgrat la joventut del seu planter, les perspectives són bones: “Estic convençut que funcionarà”, ha valorat l’entrenador. No s’atreveix però a fer un pronòstic de com anirà la temporada: “La categoria és molt igualada, hi ha molts equips que han perdut jugadors importants. És difícil dir on estarem”. En canvi, sí que es fixa un objectiu: “Hem d’arribar a l’últim terç de la lliga en disposició de lluitar per alguna cosa”.

Pretemporada

El dilluns 17 d’agost comencen la pretemporada els jugadors sèniors fins a juvenils de primer any, tot i que la setmana abans els jugadors ja hauran començat a treballar amb un pla específic de preparació física. El club disputarà un partit amistós el 28 d'agost amb el Shum Maçanet i jugarà la Copa EsportsPenedès.cat, disputant un partit per setmana. Els rivals són CP Tordera, Arenys de Munt, CHP Sant Feliu i CP Vilanova.

L’11 de setembre el Patí Hoquei Club Sant Cugat jugarà també la Copa Monestir, que enguany arriba a la seva 9a edició. El rival serà, a falta de confirmació oficial, la selecció de Xile sub-20.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem