El primer Open de Pàdel del Complex Esportiu EMD, amb 113 parelles inscrites

El campionat amateur comença aquest divendres, 26 d'abril, al matí, i acabarà diumenge, amb les finals

Un total de 113 parelles s'han inscrit en la primera edició de l'Open de Pàdel del Complex Esportiu EMD de Valldoreix, que comença aquest divendres, 26 d'abril, al matí i que finalitzarà el diumenge 28, amb la disputa de les finals, a les quatre noves pistes de pàdel que es van posar en marxa el passat 14 de febrer.

Trofeus i premis pels tres primers de les sis categories
L'organització, Eventing Sports Cinc, l'empresa que gestiona el Complex Esportiu EMD de Valldoreix, lliurarà un welcome pack a tots els participants. D'altra banda, els tres primers classificats de les sis categories s'enduran un trofeu i diferents premis. Les inscripcions s'han tancat aquest dimarts, 23 d'abril, al migdia.

L'organització ha dissenyat un total de sis categories: Primera, Segona i Tercera Masculina i Femenina. En aquest campionat de caràcter amateur cada parella jugarà un mínim de dos partits.

El lliurement de premis, al Bocca
Els premis es lliuraran el dijous 2 de maig al Bocca Sant Cugat, en el decurs d'un sopar que oferirà aquest restaurant santcugatenc i que començarà a les 21 hores. El Complex Esportiu EMD oferirà als assistents un sorteig amb molts regals.

 
Comentaris

Destaquem