El Qbasket femení, subcampió de 3a Catalana

El sénior A femení, campió de lliga del grup 4 de 3a Catalana, està pendent, ara, d'un possible ascens a 2a Catalana, categoria que va militar fa 3 temporades

El sénior A femení del Qbasket Sant Cugat ha acabat segon classificat en la Fase Final de 3a Catalana de bàsquet, amb 8 equips participants. En la final, que s'ha jugat aquest diumenge, 2 de juny, a Torelló, ha perdut (36-50) contra l'AEC Collblanc Torrassa, que ascendeix a 2a Catalana. En les semifinals, l'equip de Xavi Sancho ha derrotat (60-53) el Diagonal Mar Front Marítim, el dissabte 1 de juny. En els quarts de final, que es van jugar el 19 i 26 de maig, el Qbasket va superar l'Space Cargo Castelldefels, per 50-57 i 66-63. Ara, el Qbasket està pendent d'un possible ascens a 2a Catalana, categoria que va militar fa 3 temporades.

Campiones de lliga del grup 4 de 3a Catalana

Les santcugatenques van guanyar la lliga del grup 4 de 3a Catalana de 13 conjunts, amb un balanç de 19 victòries i 5 derrotes, amb els mateixos punts -43- que el Basket Coras, segon, a qui en la 26a i última jornada del campionat van superar de 26 punts, 35-61, l'11 de maig. En la primera volta, el Qbasket va perdre al Pavelló 1 de la ZEM Rambla del Celler, per 41-42 i, d'aquesta manera, té l'average particular a favor.