El QBasket Sant Cugat tanca la plantilla amb cinc incorporacions i entrenador nou

Ernest Santana, entrenador que arriba procedent de La Palma, serà el tècnic que lideri el projecte a Segona Catalana

El sènior masculí del QBasket Sant Cugat ja té pràcticament tancada la plantilla per a la pròxima temporada. El conjunt santcugatenc engegarà el seu nou projecte a Segona Catalana amb un entrenador nou, Ernest Santana, i cinc noves incorporacions. Santana, amb un ampli currículum a la categoria, substitueix a Jordi Bargalló, qui ha estat l'entrenador en aquesta darrera temporada en què s'ha aconseguit l'ascens.

Pel que fa als nous fitxatges, s'han incorporat a la disciplina del primer equip cinc jugadors. Dos d'ells són bases, Oriol González, procedent del CGU La Palma, i Ferran Blanc, que arriba procedent de l'Opalo Cerdanyola. També s'han incorporat Adrià González, aler procedent del sènior B de la UE Sant Cugat; Fran Tejada, ala-pívot que arriba procedent del Basket Almeda; i Carlos Martín, pívot de 2,12 metres que també arriba procedent del CGU La Palma, l'últim equip que ha dirigit Santana. La plantilla queda tancada amb 11 jugadors més tres sot-21 que també aniran rotant en la dinàmica del primer equip.

En el capítol de baixes, marxen dos jugadors: Edu Aspiazu, per qüestions d'estudis, i Guim Expósito, que ha fitxat pel Santfeliuenc de la Lliga EBA.

Projecte i futur ambiciós
Ernest Santana, que ja ha tingut la oportunitat de dirigir els seus jugadors, assegura que té un conjunt competitiu a la categoria: "L'objectiu és la permanència però penso que podem aspirar a molt més. A mig termini, podríem estar entre els quatre primers equips de la categoria". Santana ha explicat que el va atraure el projecte del QBasket Sant Cugat "perquè volia entrenar a un equip jove, amb empenta i ganes de treballar".

Pretemporada
La pretemporada començara el 18 d'agost, i els dies 22, 23 i 24 d'agost els jugadors marxaran a fer un stage de concentració a Llívia. La temporada comença la segona setmana de setembre.

 
Comentaris

Destaquem