El Qbastket inicia la lliga amb bones sensacions, però amb escassetat de jugadors

L'equip santcugatenc juga el primer partit de lliga a casa amb la intenció de mantenir els bons resultats aconseguits durant la pretemporada, tot i la falta de jugadors interiors

El primer equip masculí del Qbasket Sant Cugat inicia la 2a Catalana a casa el diumenge 30 de setembre. Enfront dels santcugatencs estarà el Barberà Team Values B i el partit iniciarà a les 19.15h. Després de mantenir categoria l'any passat, l'equip competirà en el grup V, grup que compartirà amb la UESC B i l'Europa International School, ambdós equips també de Sant Cugat.


Per a Agustí Forné, nou entrenador del Qbasket Sant Cugat: "És un partit que podem tirar endavant. Som un equip molt jove, amb una mitja d'edat de 21 anys, i amb molt bona projecció de futur. Tots els jugadors tenen qualitat per defensar la samarreta."


L'equip va començar la pretemporada el dijous 30 d'agost i durant aquests dies, els santcugatencs han jugat 5 partits amistosos, guanyant 4 d'ells i perdent només 1. En el primer partit, els de Sant Cugat van caure per 62 a 54 davant el CN Caldes. Després de la derrota, l'equip només ha conegut el camí de la victòria: dues vegades contra l'Europa International School (52 a 55 i 39 a 75), una contra el CB Montcada (73 a 60) i una altra davant el CB Sant Andreu (63 a 57).


Altes i baixes de l'equip


Respecte als jugadors de la darrera temporada, en son 4 els que segueixen amb l'equip: Guillem Coll, Jordi Albert Pigem, Unai Carrera i Biel Capella. Per contra, Rafa Reche fitxa per la UESC, Marc Gené se'n va al Reus i Marc Sánchez, recent fitxatge del junior del Basket Almeda, que finalment deixa l'esport, a part dels ja mencionats pel TOT Sant Cugat Xavi Miñambres, Nil Veciana i Jordi Gama.


D'altra banda, l'equip compta amb els fitxatges de Carlos La Paz (CB Castellbisbal), Noe García (UESC) i Nil Camacho (CB Sant Pere Terrassa). A més, per suplir la falta de jugadors, l'equip comptarà amb diferents nois del segon equip sènior que faran doble dinàmica. Aquest són Oriol Romeu, Guillem Sabrido, Xavi Martínez, Sergi Casaús i Jannick.


Per a Agustí Forné, l'entrenador: "El principal objectiu de l'equip era aconseguir l'ascens. No obstant això, ens trobem ara mateix que som pocs jugadors i tenim una carència amb el joc interior". Amb això, el tècnic apunta: "Les sensacions de pretemporada són bones, però sent una plantilla curta, hem d'intentar aguantar la ratxa de bons resultats".
 

 
Comentaris

Destaquem