El Rei Felip VI assistirà al 30è aniversari del Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat

Serà aquest dimarts, 25 de juliol, en un acte que també s'emmarca dins de les celebracions del 25è aniversari dels Jocs Olímpics i Paralímpics de Barcelona 1992

El Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Catalunya a Sant Cugat commemora aquest dimarts, 25 de juliol, els seus 30 anys d'història, que celebra aquest 2017. En un acte al CAR de Sant Cugat, que començarà a les 13 hores i que també s'emmarca dins de les celebracions del 25è aniversari dels Jocs Olímpics i Paralímpics de Barcelona'92, el centre esportiu vol destacar que el naixement del CAR està vinculat a la designació de Barcelona com a seu olímpica i paralímpica. Aquest dimarts, 25 de juliol, farà 25 anys que van començar els Jocs Olímpics de Barcelona.

Entre les moltes personalitats que assistiran a l'acte, cal destacar la presència de Carles Puigdemont, president de la Generalitat de Catalunya, acompanyat de Gerard Figueras, secretari general de l'Esport; el Rei Felip VI; Soraya Sáenz de Santamaría, vicepresidenta del govern espanyol; Thomas Bach, president de Comitè Olímpic Internacional (CIO), i Mercè Conesa, alcaldessa de Sant Cugat. A l'acte també hi haurà esportistes, entrenadors i personalitats que han estat vinculats al CAR al llarg d'aquests 30 anys d'història.

En aquests 30 anys, els esportistes del CAR han aconseguit 46 medalles olímpiques i paralímpiques (10 d'elles a Rio 2016). Pel centre han passat més de 25.000 esportistes.

 
Comentaris

Destaquem