El rocòdrom tindrà un ‘boulder’

El Rocòdrom Josep Barberà el seguirà gestionant el Club Muntanyenc, que té una concessió a 50 anys

El Rocòdrom Josep Barberà del Club Muntanyenc Sant Cugat continuarà desenvolupant la seva activitat esportiva al mateix lloc que ho ha fet fins ara, malgrat que el Club Muntanyenc ha traslladat la seva nova seu al carrer Sant Bartomeu, número 11.

El Rocòdrom Josep Barberà, que el continuarà gestionant el CM Sant Cugat (l’Escola de Muntanya), es va inaugurar el setembre del 2005 i té una concessió a 50 anys. Té una superfície de 150 m2 escalables i una altura de 4 metres.
Segons dades dels responsables del rocòdrom, es calcula que anualment entre 1.500 i 2.000 persones (socis i no socis) passen per aquest equipament esportiu. Això i el nou boulder ha provocat que els responsables del rocòdrom hagin decidit obrir-lo dos matins a la setmana. A les tardes, l’horari és de 17 a 21 hores.

Un nou ‘boulder’
Des del desembre, l’entitat està construint al rocòdrom Josep Barberà un boulder en un espai interior que ha cobert l’Ajuntament de Sant Cugat. Els treballs per condicionar aquest nou espai els està fent el CM Sant Cugat, a través d’una empresa especialitzada.

Aquest espai estarà climatitzat i comptarà també amb vestidors i lavabos. Està previst que aquest boulder entri en funcionament en els pròxims mesos. El CM Sant Cugat té la intenció d’organitzar el 2015 una prova del Campionat de Catalunya d’Escalada o de la Copa Catalana. En principi, l'obra estarà llesta a l'estiu.

Equip de competició
Des del 2007, el Club Muntanyenc Sant Cugat disposa d’un equip de competició d’escalada. Recentment, aquest grup ha presentat en societat els seus nous patrocinadors, que són l’empresa alemanyaVaude-Edelrid i la botiga santcugatenca Camp Base, que els donen roba i material esportiu. Aquest equip està integrat per Gerard Rull (categoria absoluta), Simon Padín (absoluta), Marc Sánchez (absoluta) i Andrés Sánchez (categoria de veterans).

L’Escola de Muntanya del Club Muntanyenc va néixer l’any 2008. Els responsables tècnics són Oliver Giralt, Quino Hernández i Ferran Murai i es calcula que unes 250 persones s’han format al CM Sant Cugat en les seccions d’escalada i muntanya.

Llegeix el reportatge sobre el Club Muntanyenc que va sortir publicat al Diari de Sant Cugat el 25 d'abril del 2014.

 
Comentaris

Destaquem