El Club de Rugby Sant Cugat organitza un entrenament obert dels equips d'escola

Els nens i nenes de Sant Cugat podran participar en l'entrenament dels diferents equips i durant la jornada matinal, el club farà la presentació oficial dels conjunts que el conformen

El Club de Rugby Sant Cugat organitza el dissabte 29 de setembre unes Portes Obertes i un Clínic de Rugbi a partir de les 12.30h. En ell, els nens i nenes entre 4 i 11 anys podran participar en els entrenaments dels diferents equips de l'escola.


El principal objectiu d'aquesta activitat, segons explica el vocal de l'escola en la junta del CR Sant CugatEsteban Pelosso: "Som un club formatiu i volem apostar per la pedrera i fer una base sòlida. El rugbi és un esport inclusiu, on tothom pot aportar una capacitat diferent en el joc".


L'escola del CR Sant Cugat està formada per 4 categories diferents: sub-6, sub-8, sub-10 i sub-12. Enguany, cada categoria compta amb uns dos equips i es vol ampliar el nombre de jugadors. També, la idea és obrir l'esport a jugadores, ja que com explica Esteban Pelosso: "Volem trencar el mite que el rugbi és un esport únicament masculí. Per això, ens agradaria formar un equip d'escola femení".


Les portes obertes seran totalment gratuïtes per a tots els nens i nenes que vulguin participar. A més, cadascun dels participants rebrà de regal una mini pilota de rugbi i un bucal.


Amb tot, durant la jornada matinal, es farà la presentació oficial de tots els equips del club i hi haurà una botifarrada popular per a tots els assistents. Finalment, el primer equip masculí debutarà en la Divisió d'Honor B a casa, jugant contra el BUC Barcelona a les 16.30h.

 
Comentaris

Destaquem