El rugbi touch, protagonista del Touch International Tournament Ciutat de Sant Cugat

L'equip de rugbi touch del Club de Rugby Sant Cugatorganitza la 1a edició d'un campionat d'aquesta modalitat on participaran equips de Catalunya, Espanya i Itàlia

El Club de Rugby Sant Cugat acollirà, el dissabte 1 de juny, la 1a edició del Touch International Tournament Ciutat de Sant Cugat, un torneig de rugbi touch en el que participaran 11 equips diferents. Disputat a les instal·lacions de l'entitat blau-i-negre a partir de les 11 hores, els diferents equips s'enfrontaran entre ells per alçar-se campions.

Dels 11 equips que conformen aquesta 1a edició, 8 d'ells seran masculins i 3 d'ells femenins, amb presència d'un equip italià. A més, s'ha format un equip amb jugadors de Madrid i València que també serà present durant la competició. Amb tot, els equips participants seran els Pichis Z, el San Roque - Barbarians, el Sant Cugat, l'Ecolania, l'Alertis Touch Team, el Touch Rugbi Barcelona M, l'Almogavares i els Borbons en la categoria masculina, mentre que en la femenina competiran las Liopardas, les CAT women i el Touch Rugbi Barcelona F.

En la jornada matinal, els equips s'enfrontaran en una fase de grups i, a partir de la tarda, es jugaran les eliminatòries. A més, els equips masculins i femenins jugaran entre si partits amistosos. Finalment, es procedirà a una entrega de premis on hi haurà un guanyador masculí i un guanyador femení.

Per a Dolors Huguet, membre de l'equip i organitzadora d'aquesta 1a edició: "Volem que la modalitat del touch es faci notar, ja que és una modalitat molt desconeguda. Amb tot, és un somni fet realitat la celebració d'aquesta 1a edició i esperem que tothom gaudeixi".

 


El rugbi touch, una modalitat poc coneguda


El rugbi touch és una modalitat de rugbi mixt, on participen 6 jugadors per equip en partits d'entre 12 i 15 minuts. A més, una de les principals característiques és que no es permet el contacte durant l'enfrontament. Amb tot, el club santcugatenc va crear un equip ara fa 5 anys per les mares d'alguns jugadors interessades. Amb el temps, l'equip ha anat creixent i per segona temporada consecutiva, han competit de manera oficial, finalitzant en la 5a posició de 8 equips.

 
 
 
Comentaris

Destaquem