El Sant Cugat Esport FC no aprofita les ocasions i empata amb la UD San Mauro

Els vermell-i-negres han jugat amb un jugador més els últims trenta minuts de partit

Sant Cugat Esport FC 1 – UD San Mauro 1

Sant Cugat Esport FC: Roberto, Capel (Rosés, 59'), Moyano, Rueda, Barragan, Pepe, Víctor Castro, Romera (Rojas, 67'), Geri (Iker, 84'), Pelegrín i Benítez.

UD San Mauro: Toni, Cristian, Bernat, Pedro (David Escribano, 88'), Enric (Alex, 46'), Jose, Eric, Joao (Jordi, 81'), Óscar (Mili, 88'), David i Carlos.

Gols: 0-1 Pedro (16'), 1-1 V. Castro (58').

Àrbitre: Joan Cols Ràfols (Delegació Penedès-Garraf). Els àrbitres assistents han estat Álvaro Villodres Navarro i Bel Yamin El Baraka. L'àrbitre ha ensenyat targetes grogues als locals Romera (30') i Rojas (71'), i als visitants Enric (25'), Cristian (54'), Jose (61' i 62'), Joao (75'), i a l'entrenador José Manuel López (78').

Instal·lació: ZEM Jaume Tubau.

Públic: 75 espectadors.

Jornada: 13a jornada de lliga del grup 3 de Segona Catalana de futbol.

Sant Cugat Esport FC i UD San Mauro s'han repartit els punts en un partit en què els locals han gaudit de més ocasions de gol i que ha jugat amb un home més els últims 30 minuts de partit. Després d'aquesta 13a jornada de lliga, els vermell-i-negres són vuitens amb 19 punts i els groc-i-blaus, cinquens amb 23 punts. El partit s'ha jugat aquest diumenge, 29 de novembre, a la tarda, tot i que habitualment els santcugatencs juguen els diumenges a les 12 hores.

La UD San Mauro s'avança en el marcador

La UD San Mauro s'ha avançat amb un gol del capità Pedro en el minut 16 de partit, des de fora l'àrea. El jugador visitant ha xutat amb precisió al pal esquerre de la porteria defensada per Roberto i, després d'impactar-hi, ha entrat a la porteria.

El Sant Cugat Esport FC ha arribat més a porteria contrària, amb tres ocasions de gol, en els minuts 14, 21, 23 i 25. En la tercera ocasió, Geri no ha pogut marcar després que el seu xut el desviés el porter visitant Toni i acabés al seu pal esquerre.

Golàs de Víctor Castro

En el segon temps, el Sant Cugat Esport FC ha estat superior als d'Igualada. Pelegrín ha tingut l'empat a 1 gol en el minut 8, quan s'ha plantat sol davant el porter i ha enviat a fora l'esfèrica. Però el gol ha arribat en el minut 13. Víctor Castro ha fet un golàs des de fora l'àrea. El seu xut fort i col·locat s'ha endinsat per l'escaire dret de la porteria de la UD San Mauro.

El Sant Cugat, amb un jugador més els últims 30 minuts

Només quatre minuts després de l'empat, el jugador igualadí Jose ha vist la segona targeta groga (en dos minuts, dues targetes) i ha deixat el seu equip amb un home menys en els últims trenta minuts de partit.

Amb tot, la UD San Mauro s'hauria pogut endur els tres punts en el minut 46 de la segona part. Alex s'ha plantat sol davant el porter Roberto, que amb una excel·lent estirada li ha tret la pilota dels peus.

Debuten Pelegrín i Iker

El Sant Cugat Esport FC ha fitxat aquesta setmana els davanters Javier Pelegrín López, de 32 anys, i Iker Arroyo Casal. Pelegrín, amb el dorsal 10, ha estat titular, mentre que Iker (ha jugat en el CD Aurrera de Vitoria, de 3a Divisió) ha sortit al terreny de joc en el minut 84 de partit. Per la seva banda, han estat baixa del club els jugadors Rubén Sánchez i Marc Pérez per decisió tècnica, segons l'entrenador José Alcaraz.

Alcaraz: "Ens falta gol, i per això hem fitxat"

Després del partit, i en declaracions al TOT Sant Cugat, el tècnic santcugatenc José Alcaraz ha assenyalat que “ens falta ser més agressius de cara a la porteria contrària. Per això aquesta setmana hem fitxat als davanters Pelegrín i Iker”.

Al camp del CE Olímpic Can Fatjó

El pròxim partit de lliga del Sant Cugat Esport FC el jugarà el diumenge 13 de desembre, a les 12 hores, al camp del CE Olímpic Can Fatjó de Rubí, que també té 19 punts, però que és sisè en la classificació.

 
Comentaris

Destaquem