El Sant Cugat Esport FC es manté a Primera Catalana i el tècnic Jose Alcaraz marxa

Els santcugatencs han guanyat (0-2) al camp de la UE Llagostera B, mentre que el Girona FC B ha empatat al terreny de joc del CE Manresa

El primer equip del Sant Cugat Esport Futbol Club ha aconseguit, en la 34a i última jornada de lliga al grup 1 de Primera Catalana, la permanència a la categoria. Els de Jose Alcaraz, que la pròxima temporada no seguirà al capdavant del primer equip per decisió pròpia, han guanyat (0-2) al camp del cinquè, la UE Llagostera B, mentre que el Girona FC B ha empatat (2-2) al camp del CE Manresa, novè a la taula.

Per salvar la categoria, el Sant Cugat estava obligat a guanyar al camp de la UE Llagostera B, i a més, havia d'esperar que el Girona FC B empatés o perdés a Manresa. I així ha estat. Els vermell-i-negres han acabat la lliga en la 12a posició de 18 equips amb 40 punts i amb un balanç en el campionat de 9 victòries, 13 empats i 12 derrotes. També amb 40 punts, però per darrere del Sant Cugat, perquè té el goal average particular a favor, han acabat el Girona FC B i el CD Masnou.

L'entrenador del Sant Cugat Esport FC, Jose Alcaraz, ha explicat al TOT Sant Cugat que "després d'estrenar categoria aquesta campanya, la temporada ha estat irregular, però hem arribat en les últimes jornades amb opcions de salvar-nos i ho hem aconseguit. Avui hem guanyat en un camp complicat i hem tingut la sort que el Girona FC B ha empatat al camp del CE Manresa".

Jose Alcaraz decideix no seguir

Jose Alcaraz ha assegurat que "fa 3 setmanes vaig comunicar al club que la pròxima temporada 2017-2018 no seguiré. És una decisió pròpia. He acabat esgotat i necessito descansar. Amb tot, si rebo alguna bona oferta per part d'algun club l'estudiaré. El Sant Cugat sempre s'ha portat molt bé amb mi".

Lluís Macià, entrenador de l'equip cadet A del Sant Cugat Esport FC, que milita a Divisió d'Honor, serà l'entrenador del primer equip la pròxima temporada 2017-2018.

 
Comentaris

Destaquem