El Sant Cugat Esport FC estrena lideratge abans de visitar el Junior FC

Els vermell-i-negres han guanyat (4-2) el CE Òdena que, tot i ser penúltim, feia cinc jornades que no coneixia la derrota. Falten 11 jornades perquè acabi la lliga

Sant Cugat Esport FC 4 - CE Òdena 2

Sant Cugat Esport FC: Roberto, Moyano, Rueda, Lluís (Víctor Castro, 73), Josevi, Pepe, Ramon (Javi Ruiz, 60), Cristian (Romera, 67), Geri (Fabià, 66), Pelegrín i Rubén (Barragán, 73).

CE Òdena: Cristian, Jesús (Àngel, 62), Roger, Fermín (David Garcia, 46), Víctor (Adrià, 62), Toni Hervilla, Álvaro (Roger Álvarez, 46), Castellano, Hadri (Ivan Cierco, 46), Ionut i Xavi Valls.

Gols: 1-0 Pelegrin (7), 1-1 Ionut (12), 2-1 Geri (33), 2-2 Xavi Valls (40), 3-2 Rubén (58), 4-2 Ramon (59).

Àrbitre: Roger Giró Pujols (Delegació d’Osona). Els àrbitres assistents han estat Aitor Vega Sánchez i Marc Pujol Prat. L’àrbitre ha ensenyat targetes grogues als locals Roberto (40) i Javi Ruiz (78), i als visitants Víctor (29), Roger (52) i Castellano (89).

Instal·lació: ZEM Jaume Tubau.

Públic: 100 espectadors.

Jornada: 23a jornada de lliga del grup 3 de Segona Catalana de futbol.

Quan falten 11 jornades perquè acabi la lliga, el primer equip masculí del Sant Cugat Esport FC s’ha situat líder del campionat per primera vegada aquesta temporada 2015-2016. Els vermell-i-negres han aprofitat la derrota (4-1) de dissabte de la UE Sant Joan Despí (líder les últimes 11 jornades de lliga) al camp de l’AE Moja per fer-se amb la primera posició. Ara, els santcugatencs tenen 2 punts més que la UE Sant Joan Despí i 4 més que el Junior FC, conjunt que visiten en la pròxima jornada del campionat. Per col·locar-se líders, els santcugatencs havien de superar aquest diumenge, 6 de març, el penúltim classificat, el CE Òdena. I així ho han fet.

El CE Òdena feia 5 jornades que no perdia

Tot i ser 17è i penúltim amb 19 punts, el CE Òdena feia 5 jornades consecutives que no coneixia la derrota, amb un balanç de 3 victòries i 2 empats.

Els de José Alcaraz han saltat al terreny de joc conscients que si empataven o guanyaven es posaven líders. I han aprofitat aquesta oportunitat per situar-se al capdavant de la classificació.

L’àrbitre s’inventa dos penals

El partit se li ha posat molt de cara al Sant Cugat Esport FC amb un penal inexistent, que ha transformat Pelegrín en el minut 10. Amb tot, el conjunt de l’Anoia ha empatat a 1 gol sis minuts després. Ionut aprofita un refús del porter local Roberto per empatar. En el minut 33, Geri ha fet el 2 a 1, però en el 40 l’àrbitre també s’ha equivocat en assenyalar un penal a favor del CE Òdena, que Xavi Valls s’ha encarregat de materialitzar. Amb el 2 a 2 s’ha arribat al descans, en una primera meitat on el Sant Cugat Esport FC ha generat moltes més ocasions de gol que el seu adversari.

La segona meitat ha començat amb un gol de Rubén en el minut 13. El santcugatenc ha fet un xut des de fora de l’àrea amb rosca que ha sorprès el porter visitant Cristian. Només un minut més tard, Ramon ha establert el 4 a 2 definitiu, després d’una molt bona jugada individual de Josevi. A partir de llavors, el CE Òdena ha abaixat els braços i ha entregat el partit.

Alcaraz: “A veure si sabem aguantar la pressió de ser líders”

Després del partit, i en declaracions al TOT Sant Cugat, l’entrenador del Sant Cugat Esport FC, José Alcaraz, ha assenyalat que ser líders “és un objectiu que perseguíem. No vam iniciar la temporada amb bones sensacions, però mai vam perdre la fe en el grup i en el vestidor. Durant la campanya hem anat fitxant jugadors que creiem que ens podien aportar nivell”. “Ara que som líders, hem de veure si som capaços d’aguantar la pressió, que no serà fàcil”, ha assegurat el tècnic.

Derbi al camp del Junior FC

El pròxim dissabte, 12 de març, a les 18.30 hores, el Sant Cugat Esport FC visitarà el camp del Junior FC, que és tercer amb 4 punts menys que els vermell-i-negres.
 

 
Comentaris

Destaquem