El Sant Cugat Esport FC farà un campus a l'Índia el mes de juliol

Onze representants del club viatjaran al juliol a Anantapur, on té seu la Fundació Vicenç Ferrer, per formar nens en la pràctica del futbol

Foto de família, a la presentació del campus. FOTO: Localpres Foto de família, a la presentació del campus. FOTO: Localpres

El Sant Cugat Esport FC ha presentat aquest dimecres al vespre el nou projecte solidari que ha engegat conjuntament amb la Fundació Vicenç Ferrer, que no és un altre que un campus de futbol on onze representants del club formaran al voltant de 200 nens i nenes de la Fundació a Anantapur, a l'Índia. "Són nois que pràcticament no han jugat a futbol, i el que farem és ensenyar-los a jugar i a formar-los en aquest esport", ha explicat el president del club, Llorenç Santasusagna. El campus tindrà lloc entre el 13 i 27 de juliol, dues setmanes intenses de futbol i d'intercanvi que de ben segur enriquiran a uns i altres: "Aquesta és una mostra més de la vocació social i ciutadana del club, i una mostra més de solidaritat", ha puntualitzat el president.

Lansy Dodem, responsable de comunicació de la Fundació Vicenç Ferrer, ha assenyalat que desitja que "aquest projecte no sigui una il·lusió, sino un projecte de continuitat que pugui donar els seus fruits amb el temps". Dodem ha explicat que la Fundació s'ha proposat promocionar l'esport i que ja compta amb instal·lacions de futbol, hoquei i cricket.

A l'acte també ha estat l'alcaldessa, Mercè Conesa, que ha felicitat el club per la iniciativa i ha assenyalat que "és un projecte que enriquirà el club i també enriquirà la ciutat. En aquests moments de crisi és important engegar projectes que il·lusionin". També ha apuntat que "és molt important aquesta actitud de solidaritat, de pensar que podem aportar coses, com a ciutat, a la resta del món". L'Ajuntament col·labora amb la Fundació Vicenç Ferrer des de l'any 2007. En els últims sis anys ha fet una aportació econòmica de 81.029 per a sis projectes solidaris.

 
Comentaris

Destaquem