El Sant Cugat Esport FC femení derrota el CE Base Olèrdola i acarona l'ascens

El CD Riudoms, segon classificat, ha perdut al camp del CE Pubilla Casas i les santcugatenques ja li treuen 7 punts

El primer equip femení del Sant Cugat Esport FCl'ascens a tocar. Quan queden 4 jornades perquè acabi la lliga, si en el pròxim partit el Sant Cugat guanya al camp del CD Fontsanta-Fatjó B i el CD Riudoms, segon, perd a casa amb el Martinenc FC, quart, les vermell-i-negres assoliran matemàticament l'ascens a la categoria de Preferent. I això serà possible gràcies a la victòria (10-0) del Sant Cugat davant el CE Base Olèrdola, 15è i penúltim, i la derrota (3-0) del CD Riudoms al camp del CE Pubilla Casas.

El Sant Cugat, líder en solitari a la lliga, ja es va imposar en la darrera jornada al camp del CD Riudoms, per 0 gols a 2, i en les dues últimes jornades de lliga li ha tret 6 punts. El Sant Cugat té ara 6 punts més que el CD Riudoms que, a més, li té guanyat el goal average particular.

El Sant Cugat Esport FC no ha tingut cap problema per superar el CE Base Olèrdola, equip que en el minut 7 de partit ja perdia per 3 gols a 0. Amb aquest triomf, les santcugatenques han aconseguit la vuitena victòria consecutiva al campionat, amb un balanç de 23 victòries, 1 empat i 2 derrotes.

Cadevall: "L'ascens se'ns ha posat molt de cara"

El Sant Cugat Esport FC ha guanyat (10-0) el CE Base Olèrdola. FOTO: Lali Puig

Després del partit, Tono Cadevall, entrenador del Sant Cugat Esport FC, ha assegurat que "amb la derrora del CD Riudoms i la nostra victòria hem fet un pas important per aconseguir el títol de lliga i l'ascens. Tenim 7 punts de marge i és un marge molt gran. L'ascens se'ns ha posat molt de cara, el tenim molt a tocar, però queden 4 jornades i s'han de jugar. Per a Cadevall, els partits més difícils són els dos següents que ha de jugar el seu equip, amb el CD Fontsanta-Fatjó B i amb la FE L'Hospitalet. "Són dos partits clau perquè en qualsevol dels dos podem deixar la lliga sentenciada. Són dos equips amb els quals sempre ens costa molt jugar. Ens coneixem molt", ha afirmat.

Els últims 4 partits de lliga:

-CD Fontsanta-Fatjó B-Sant Cugat Esport FC. 23 d'abril, a les 17.30 hores.

-Sant Cugat Esport FC-FE L'Hospitalet.

-Santboià FC-Sant Cugat Esport FC.

-Sant Cugat Esport FC-UD Viladecans.

Sant Cugat Esport FC A 10 – CE Base Olèrdola 0

Sant Cugat Esport FC A: Dani, Oli, Monso, Lara, Arxer, Andrea, Lidia, Feliu, Eli, Alex i Sil. També han jugat Paula, Judit, Colme i Noemí.

CE Base Olèrdola: Natàlia, Ana, Marina, Sarita, Alba, Vasco, Sara, Marta, Estefi, Sílvia i Montse. També han jugat Montserrat (p.s.) i Nahiara.

Gols: 1-0 Sil (2'), 2-0 Lara (4'), 3-0 Alex (7'), 4-0 Alex (55'), 5-0 Feliu (62'), 6-0 Lidia (64'), 7-0 Alex (68'), 8-0 Sil (75'), 9-0 Alex (85'), 10-0 Sil (88').

Àrbitre: Williams Cano Perdomo.

Instal·lació: ZEM Jaume Tubau.

Públic: 50 espectadors.

Jornada: 26a jornada de lliga del grup 1 de Primera Catalana femení de futbol.

 
Comentaris

Destaquem