El Sant Cugat Esport FC organitza el primer Torneig Fundación Vicente Ferrer

El campionat, formatiu i solidari, es juga dissabte a la ZEM Jaume Tubau i a la ZEM La Guinardera. Hi jugaran, entre d'altres, el FC Barcelona, el RCD Espanyol i el Villarreal CF

El Sant Cugat Esport Futbol Club organitza aquest dissabte, 1 de març, la primera edició del Torneig Fundación Vicente Ferrer-Sant Cugat Esport FC de futbol 7. Es tracta d'un torneig de caire solidari en benefici a la Fundación Vicente Ferrer. Cada jugador del torneig farà un donatiu de 12 euros i una part de la inscripció anirà destinada a la fundació.

Clubs de primer nivell
El campionat, de 9 a 21 hores, comptarà amb més de 20 clubs de les quatre províncies de Catalunya. Cal destacar la presència, entre d'altres, del FC Barcelona, el RCD Espanyol i el Villarreal CF, clubs de Primera Divisió. També hi prendran part altres entitats de fora de Catalunya, com el SD Huesca i la UD Amistad de Saragossa. A banda de la participació del Sant Cugat Esport FC, també ho faran tres clubs més de la ciutat, com el Junior FC, el CFU Mira-sol Baco i el Valldoreix FC.

Categories prebenjamí, benjamí i aleví
El torneig es jugarà en tres categories de formació: prebenjamí (any 2006), benjamí (2004) i aleví (2002). En la primera fase, les categories prebenjamí i benjamí es jugaran a la ZEM Jaume Tubau, mentre que la categoria aleví ho farà a la ZEM La Guinardera. La fase final se celebrarà a la ZEM Jaume Tubau.

L'organització també ha preparat diferents activitats pels nens perquè entre partit i partit puguin gaudir d'una jornada lúdica i esportiva.

Miquel Bonamich, membre de la comissió organitzadora del torneig, ha destacat "la vessant solidària del campionat i l'alt nivell esportiu dels clubs participants". Bonamich ha confirmat la continuïtat l'any vinent del torneig, així com la segona edició del Campus Solidari de Futbol del Sant Cugat Esport FC a l'Anantapur (Índia), també en col·laboració de la Fundación Vicente Ferrer.

 
Comentaris

Destaquem