El Sant Cugat Esport FC organitzarà el primer Torneig Solidari Vicente Ferrer

El FC Barcelona, el RCD Espanyol i el Villarreal CF són alguns dels 36 equips que hi participarant el dissabte 1 de març, en les categories prebenjamí, benjamí i aleví, a la ZEM Jaume Tubau

El Sant Cugat Esport Futbol Club ha anunciat durant l'assemblea ordinària de socis d'aquest divendres, 24 de gener, que el dissabte 1 de març organitzarà la primera edició del Torneig Solidari Vicente Ferrer, a la ZEM Jaume Tubau. Es jugarà en la modalitat de futbol 7, en les categories prebenjamí, benjamí i aleví. En aquest torneig, a benefici de la Fundació Vicente Ferrer, hi participaran clubs de primer nivell com el FC Barcelona, el RCD Espanyol i el Villarreal CF. Entre els 36 equips participants, hi prendran part dues entitats de Sant Cugat, com són el Junior FC i el CFU Mira-sol Baco.

El pressupost, 220.000 euros
La quinzena de socis que han assistit a l'assemblea han aprovat el pressupost d'aquesta temporada 2013-2014, que és de 220.000 euros. En aquest punt, el vicepresident Tomàs Subirà ha volgut destacar que en els últims tres exercicis el Sant Cugat Esport FC ha reduït un 15% el pressupost. Els associats també han aprovat el tancament de la campanya 2012-2013, amb un superàvit de 633 euros. Durant l'assemblea també s'ha aprovat incloure la figura del voluntariat als estatuts del club.

El Sant Cugat Esport FC tornarà a l'Índia
La Junta Directiva del Sant Cugat Esport FC ha explicat que aquest estiu tornarà a organitzar un campus formatiu a Anantapur (al sur de l'Índia), amb la col·laboració de la Fundación Vicente Ferrer. Aquesta serà la segona vegada consecutiva que directius i entrenadors d'aquesta entitat es desplacen a l'India per dur-hi a terme una destacada acció solidària.

 
Comentaris

Destaquem