El Sant Cugat Esport FC repeteix campus a l'Índia

Una expedició de 13 persones del club viatjarà a Anantapur aquest dimarts 22 de juliol per dirigir el segon Campus de Futbol Solidari

Aquest dimarts 22 de juliol sortirà l'expedició de 13 membres del Sant Cugat Esport FC (entre entrenadors, coordinador, personal d'audiovisuals i junta directiva) cap a Anantapur, Índia, on tindrà lloc la segona edició del Campus de Futbol Solidari. Aproximadament hi participaran 200 nens i nenes de les castes més baixes de l'Índia, a la seu de la Rural Development Trust (RDT). El campus tindrà una durada de dues setmanes, ja que el retorn està previst pel 5 d'agost.

Aquest campus solidari és possible gràcies a la bona relació que mantenen la Fundación Vicente Ferrer i el Sant Cugat Esport FC, que per segon any col·laboren per fer realitat aquest projecte. Durant aquest any s'han realitzat diverses activitats solidàries per poder finançar el projecte, com per exemple el 1r Torneig Fundación Vicente Ferrer-Sant Cugat Esport FC, que va ser tot un èxit. També s'ha fet, entre d'altres, una campanya de micromecenatge i l'Ajuntament hi ha donat suport econòmicament.

Segons Xavier Ros, vicepresident de l'Àrea Social i Comunicació del Sant Cugat Esport FC i una de les persones que va viatjar l'any passat a l'Índia, "es tracta de donar continuitat a la feina que vam realitzar l'any passat, especialment de divulgació de la metodologia formativa i educacional del nostre club". Cada entrenador del Sant Cugat treballarà amb un tècnic de l'Índia, de manera que la formació serà més personalitzada. "L'any passat vam posar els pilars, en aquest any veurem com ha evolucionat el projecte".

El campus, a les xarxes
Tota l'actualitat del campus es podrà seguir a travès de les xarxes socials, ja que una de les persones que hi viatja és precissament la community manager del club. El campus es podrà seguir a través del blog www.santcuindia.com, així com a través de les xarxes socials Twitter i Facebook.

 
 
Comentaris

Destaquem