El Sant Cugat FC comença la lliga amb una derrota a Manlleu

El partit ha estat marcat per l'expulsió del vermell-i-negre Tino Mendoza en la primera part i dels entrenadors Lluís Gómez Macià i Fernando Pisani

En la seva segona temporada consecutiva a 1a Catalana, el primer equip masculí del Sant Cugat FC ha iniciat la lliga del grup 1 amb una derrota (1-0) al camp de l'AEC Manlleu, que la temporada passada jugava a 3a Divisió. El partit ha estat marcat per l'expulsió del vermell-i-negre Tino Mendoza, que ha rebut dues targetes grogues en els minuts 21 i 32. El jugador de l'AEC Manlleu Cristian Martínez ha fet l'únic gol del partit en el minut 33, i en el minut 35, l'entrenador santcugatenc Lluís Gómez Macià ha estat expulsat, com també el seu segon entrenador, Fernando Pisani, en el minut 47.

El Sant Cugat FC rebrà la UE Mollet CF

En la segona jornada de lliga, el Sant Cugat FC rebrà el dissabte 9 de setembre, a les 18 hores, a la ZEM Jaume Tubau, la UE Mollet CF, que en el seu debut a la competició ha empatat a 2 gols a casa contra el CE Sabadell FC B.