El Sant Cugat FC empata amb la UE L'Estartit amb una segona part de coratge

Al descans el resultat era d'1 gol a 3

En un partit marcat per la intensa pluja i el mal estat del terreny de joc per culpa de la climatologia, el primer equip femení del Sant Cugat Futbol Club ha acabat empatant un partit amb la UE L'Estartit que, a la mitja part, perdia per 1 gol a 3. L'encontre s'ha jugat aquest diumenge, 4 de febrer, a la tarda, a la ZEM Jaume Tubau, en la tercera jornada de la segona volta.

Només començar el partit, la davantera local Alex ha fet l'1 a 0. En una acció posterior, Alex s'ha plantat sola davant la portera visitant i el seu xut ha sortit desviat a la dreta de la porteria de la UE L'Estartit. Després que Monso tingués una altra ocasió de gol per les vermell-i-negres ha arribat el gol de l'empat. Un desajust defensiu l'ha aprofitat Carla Puiggrós per fer de cap l'empat a 1, després d'una falta. L'1 a 2 no s'ha fet esperar i ha estat fruit de l'estat del terreny de joc. Una passada llarga l'ha aprofitat la davantera visitant Maylis Gissi per marcar, després que la pilota s'hagi quedat frenada i la portera del Sant Cugat FC, Norma, a mitja sortida. L'1 a 3 ha arribat en els últims compassos del primer temps. Carla Puiggrós xuta a porteria, però la pilota es queda frenada per l'aigua, i Maylis Gissi fa el seu segon gol.

La segona meitat, clarament local

El segon període ha estat, clarament, pel Sant Cugat FC, en un exemple d'esforç, il·lusió i coratge. I les santcugatenques han remuntat. Ari Forment ha fet el 2 a 3 de penal i en el minut 45, en una jugada en què també hi ha participat la portera Norma, Noemi Poyato ha establert el 3 a 3 definitiu.

Després del partit Antoni Polidano Poli ha explicat que "hem rescatat 1 punt quan semblava que ho teníem tot perdut. Ha estat un partit boig, no es podia jugar a futbol. L'equip s'ha adaptat bé a la situació i, en el segon temps, hem estat clarament dominadors. Estic content per l'esforç que ha fet l'equip. Crec que hem fet mèrits per guanyar el partit."

El repte, la quarta plaça

Poli també ha dit que "estem molt contents de l'evolució que està fent l'equip. L'objectiu que em marco és acabar el més amunt possible a la classificació. Se que és complicat pensar que podem quedar entre els tres primers, però no hem de tenir massa lluny la quarta plaça".

Després d'aquesta jornada, el Sant Cugat FC es manté en la desena posició de 15 equips, ara amb 20 punts, a només 7 punts de la quarta posició, que ocupa el CD Fontsanta-Fatjó.

En la pròxima jornada de lliga, el Sant Cugat FC es desplaçarà al camp del tercer classificat de Preferent, la UE Porqueres, que té 31 punts. El partit s jugarà el 18 de febrer, a les 16 hores.

 
Comentaris

Destaquem