El Sant Cugat FC femení acaba la primera volta a 3 punts del descens

Les vermell-i-negres, que no han guanyat cap dels últims 8 partits de Preferent, han perdut a casa amb l'AEM B, un rival directe a la classificació, i ara són 11es de 15 equips

El primer equip femení A del Sant Cugat FC ha finalitzat la primera volta a la lliga de Preferent amb una derrota (1-2) a la ZEM Jaume Tubau contra un rival directe a la classificació, l'SE AEM B. Després de les 15 primeres jornades de campionat, les vermell-i-negres són 11es de 15 equips, a 3 punts de la zona de descens, primera de les tres places que ara mateix ocupa el Molins de Rei CF. Fins ara han fet 16 punts, amb un balanç de 4 victòries, 4 empats i 6 derrotes. A més, el Sant Cugat FC no ha guanyat cap dels últims 8 partits, amb 6 derrotes i 2 empats. El balanç a la ZEM Jaume Tubau és molt pobre: 1 victòria, 2 empats i 4 derrotes.

Dos errors greus de la portera Norma

Dos errors de la portera del Sant Cugat FC, Norma, han donat la victòria a l'SE AEM B, que no ha creat cap ocasió de gol. En la primera acció, Norma ha volgut driblar la davantera Andrea Gómez, que li ha pispat la pilota i ha fet el 0 a 1. Era el minut 4 de la segona meitat. 10 minuts més tard, Norma ha donat una passada a Elvira Vidal, que ha controlat l'esfèrica i ha superat per dalt a la portera local. La santcugatenca Alex ha pogut marcar en el minut 20, però el seu xut l'ha aturat magistralment la portera visitant Sarai Alfonso. En el minut 33, Ari ha fet l'1 a 2, i Lidia, en el minut 90, ha pogut empatar. El seu xut ha topat amb l'escaire.

L'entrenador del Sant Cugat FC, Toni Polidano Poli, ha explicat després del partit que "hem fet més mèrits que mai, almenys aquí a casa, com per guanyar el partit, però dos errors incomprensibles han permès a l'AEM fer dos gols i guanyar el partit. No ha generat cap ocasió de gol i nosaltres hem fet prou per guanyar el partit".

Poli: "L'equip té menys punts dels que es mereix"

Respecte la primera volta del seu equip, Poli ha assegurat que "estic més content del joc de l'equip que dels punts que tenim. L'equip té menys punts dels que es mereix per joc, hem fet una evolució i l'equip ha competit tots els partits que hem jugat. Si seguim en aquesta línia de joc, estic convençut que els resultats arribaran". També ha dit que "els petits detalls ens estan matant" i que "les jugadores estan treballant bé".

A casa, amb el CD Fontsanta-Fatjó

En la primera jornada de la segona volta, el Sant Cugat FC tornarà a jugar a la ZEM Jaume Tubau. Ho farà davant el CD Fontsanta-Fatjó, 7è amb 18 punts, el diumenge 21 de gener, a les 16.30 hores.