El Sant Cugat FC torna a exposar els seus 100 anys d'història

Després de la bona acollida ara fa dos anys, l'exposició es podrà tornar a contemplar a la Biblioteca Central Gabriel Ferreter des del dilluns 18 de juny fins a finals de juliol

El Sant Cugat Futbol Club tornarà a treure a la llum la seva exposició dels 100 anys d'història, una exposició que ja va estar ara fa dos anys a la Casa de Cultura. Per a aquesta ocasió, l'espai escollit ha estat la Biblioteca Central Gabriel Ferreter i romandrà oberta al públic a partir del dilluns 18 de juny.


L'exposició reeditada comptarà amb el recull de la història del club de futbol santcugatenc, un club que va néixer el 1916 per la iniciativa d'uns joves de Sant Cugat. 100 anys més tard, el club vermell-i-negre ha jugat en 4 camps diferents, ha patit en moments complicats com la Guerra Civil i ha gaudit d'altres com els ascensos a 3a divisió. Amb aproximadament 50 panells informatius, l'exhibició rememorarà la cronologia del club.


Per a Llorenç Santasusagna, president de l'entitat: "Durant aquest segle, quatre generacions diferents han format part de la història. L'objectiu és que els santcugatencs puguin reviure moments en què van formar part del club. A més, tots aquells que no hi han estat vinculats, volem que també puguin conèixer les diferents etapes del club de futbol de la ciutat".

 

 
Comentaris

Destaquem