El Sant Cugat Futbol Club s'adhereix al codi ètic de la Federació Catalana de Futbol

En l'assemblea ordinària de l'entitat, el club ha destacat que s'està consolidant com un club femení de referència a Catalunya i que vol seguir creixent en qualitat i quantitat d'equips

El Sant Cugat Futbol Club s'adherirà al codi ètic de la Federació Catalana de Futbol. Així ho han aprovat els 16 socis que han assistit a l'assemblea general ordinària del club, aquest divendres, 12 de gener, a la nit, a la Casa de Cultura. Tot i que l'entitat que presideix Llorenç Santasusagna ja té el seu propi codi ètic, el club també ha decidit donar suport al de l'estament federatiu.

La importància del futbol femení al club

Durant la presentació de l'àrea esportiva de les temporades 2016-2017 i 2017-2018, el secretari tècnic del club, Ferran Benet, ha destacat, entre altres punts, que "ens estem consolidant com un club femení de referència a Catalunya" i que, pel que fa al nombre d'equips de l'entitat, "podem créixer més en l'àrea femenina que en la masculina".

Un pressupost de 323.500 euros

En l'àmbit econòmic, l'assemblea ha aprovat el pressupost d'aquesta temporada 2017-2018, que és de 323.500 euros, i també el superàvit de la campanya 2016-2017, de 1.679, 19 euros.

L'assemblea també ha ratificat la incorporació a la junta de tres nous directius: Domènech Flotats i Mari Carmen Torres, en l'àrea esportiva, i Elisenda Atar, en la social. La directiva Clara Ravina, de l'àrea esportiva femenina, ha decidit deixar la seva responsabilitat al club.

 
Comentaris

Destaquem