El segon Campionat Local de Karate Escolar, amb més d'un centenar de nens

Aquesta trobada és de caràcter no competitiu i està dirigida a les categories des de prebenjamí fins a infantil

La segona edició del Campionat Local de Karate Escolar, organitzada per l'Ajuntament de Sant Cugat a través de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom, i celebrada aquest dissabte, 24 de gener, al Pavelló 1 de la ZEM Rambla del Celler, ha superat les expectatives pel que fa al nombre de participants. Si en la primera edició hi van participar 77 karateques, en aquesta han estat un total de 110, de les categories prebenjamí, benjamí, aleví i cadet. 

Aquesta trobada és de caràcter no competitiu –tots els participants han estat premiats amb una medalla–, i està dirigit als alumnes de les escoles i gimnasos de Sant Cugat que fan karate. Hi han fet kates els alumnes de les escoles Pureza de María, Pi de'n Xandri, Collserola, Santa Isabel i la Farga. També hi han participat força karateques del Club Karate Sant Cugat, que col·labora amb l'OMET amb l'organització.

Sense campionat de judo
La primera edició del campionat de karate es va disputar paral·lelament al campionat de judo, una de les més antigues que es feien al municipi. Aquest any, segons l'Ajuntament perquè no s'oferta aquest esport a les escoles, s'ha decidit anul·lar la convocatòria. El d'aquest 2015 hauria estat el 12è Campionat Local de Judo Escolar.
 
Comentaris

Destaquem