El segon Campionat Local de Karate Escolar, dissabte al Pavelló 1

Enguany no se celebrarà el 12è Campionat Local de Judo Escolar perquè l'Ajuntament, a través de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET), ja no oferta aquest esport a les escoles

La segona edició del Campionat Local de Karate Escolar se celebra aquest dissabte, 24 de gener, al Pavelló 1 de la ZEM Rambla del Celler. L’organitza l’Ajuntament de Sant Cugat, a través de l’Oficina Municipal d’Esport per a Tothom (OMET), amb la col·laboració del Club Karate Sant Cugat. El campionat, que tindrà lloc de 10 a 12 hores, està adreçat a les categories prebenjamí, benjamí, aleví i infantil. L’organització preveu una participació d’entre 80 i 100 karatekes i repartirà medalles a tots els participants.

La primera edició va ser un èxit
En la primera edició hi van participar 77 karatekes, 49 nens i 28 nenes, i va superar totes les expectatives. El campionat va comptar amb alumnes de les escoles Pi de'n Xandri, Collserola, Santa Isabel i Pureza de María, i també del Club Karate Sant Cugat.

El 12è Campionat Local de Judo Escolar no es fa
El que no es podrà celebrar enguany és la 12a edició del Campionat Local de Judo Escolar. Segons l'Ajuntament, no s'ha convocat aquesta activitat perquè l'Ajuntament, a través de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET), ja no oferta aquest esport a les escoles.

 
Comentaris

Destaquem