El segon Torneig de l’Escola del Club de Rugby Sant Cugat, amb 600 jugadors

Es jugarà el 26 i 27 de febrer, a la ZEM La Guinardera. El torneig, ja un referent a Catalunya, comptarà amb el Tecnidex, el CAU València i el Fenix de Saragossa, a més d'alguns dels millors clubs catalans

Amb l’organització del Torneig de l’Escola del Club de Rugby Sant Cugat, l’entitat continua demostrant la seva ferma aposta pel rugbi formatiu, i el converteix ja en un torneig de referència a Catalunya. Aquesta segona edició es jugarà en dos dies (el 2015 es va fer en un dia); hi haurà més clubs (de 4 a 8), i també més equips (de 32 a 44). Hi prendran part dos conjunts de València (el Tecnidex i el CAU València); un de Saragossa (el Fénix); i algunes de les millors escoles de rugbi de Catalunya, com la UE Santboiana, el FC Barcelona, el Sitges, el Castelldefels, i el CR Sant Cugat. Els tres clubs procedents de l’Estat espanyol tenen el seu primer equip en la Divisió d’Honor B, com el CR Sant Cugat. El CR Sant Cugat també havia convidat el Liceo de Madrid, però ha estat baixa d’última hora.

La sub-6, una nova categoria

Enguany, l’organització ha introduït la categoria sub-6, nova al club aquesta temporada 2015-2016 (disputaran el Campionat d’Espanya), que no competirà sinó que ho farà dissabte al matí en format de trobada. En canvi, la categoria sub-14, que ja existia, es jugarà al camp de la UE Santboiana, també en format de trobada. Així, les categories que entraran en competició són la sub-8, sub-10 i sub-12.

600 rugbiers

El segon Torneig de l’Escola del Club de Rugby Sant Cugat es jugarà el cap de setmana del 27 i 28 de febrer, als dos camps de rugbi de la ZEM La Guinardera. Els prop de 600 jugadors que hi participaran jugaran un centenar de partits. Dissabte, el torneig es jugarà de les 11.30 a les 18 hores, i diumenge, de les 9 a les 13 hores. L’acte lliurement de premis es farà a les 13.45 hores.

Romeo Pelosso, l’autor del cartell del torneig

El cartell del torneig l’ha fet Romeo Pelosso, de 7 anys, jugador del CR Sant Cugat, que ha estat el guanyador del concurs de dibuixos que ha fet el club per triar el cartell d’aquesta competició.

Els pares i mares de l’escola, de 10

Una quarantena de pares i mares de l’escola del CR Sant Cugat són els que organitzen aquesta competició, coordinats pels pares Pablo Villanueva i Cesc Gasulla, i d'Albert Casorrán, coordinador de l’escola del CR Sant Cugat.

El segon Torneig de l’Escola del Club de Rugby Sant Cugat s’ha presentat aquest dijous, 18 de febrer, a la tarda, a la Sala de Premsa de l’Ajuntament de Sant Cugat.

Casorrán: “Hem acomplert les expectatives que ens havíem fixat”

Albert Casorrán ha destacat “el creixement del torneig amb només dos anys” i també ha assegurat que “hem complert les expectatives que ens havíem fixat”.

Per la seva banda, Emilio Gutiérrez, vicepresident economic i secretari del CR Sant Cugat, ha lloat “el suport que hem rebut dels patrocinadors, que en tenim més d’una quinzena”.

Finalment, Eloi Rovira, regidor d’Esports i de Joventut de l’Ajuntament de Sant Cugat, ha assegurat que el CR Sant Cugat “està agafant empenta a l’hora d’organitzar activitats puntuals, a banda de les competicions de cada cap de setmana”.

El campionat compta amb el suport, entre d’altres, de l’Ajuntament de Sant Cugat, la Federació Catalana de Rugby i l’associació Sant Cugat Creix.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem