El segon Torneig Fundació Vicente Ferrer-Sant Cugat Esport FC, suspès

El club ha detallat que ho ha hagut de fer “a causa de l’aturada que ha decretat la Federació Catalana de Futbol per aquest cap de setmana del 14 i 15 de febrer”

El Sant Cugat Esport Futbol Club ha decidit aquest dimecres, 11 de febrer, suspendre el segon Torneig Fundació Vicente Ferrer-Sant Cugat Esport FC de futbol-7, que s'havia de celebrar aquest dissabte, 14 de febrer. A través d'un comunicat de premsa, el club ha assenyalat que s'ha vist obligat a suspendre el torneig “a causa de l’aturada que ha decretat la Federació Catalana de Futbol per aquest cap de setmana del 14 i 15 de febrer”. En la nota de premsa, l'entitat també detalla que "el Sant Cugat Esport FC comparteix els motius de la vaga, però lamenta que l’aturada afecti també a tornejos amb finalitats solidàries i espera que, tot i convocar-se en dates sense competició del gruix de categories, aquesta tingui l’efectivitat esperada".

En la vaga d'aquesta jornada s'aturaran totes les activitats federatives, que afectaran els partits del grup 5 de 3a Divisió, la Lliga Nacional Juvenil, partits ajornats, torneigs i amistosos que hi havia previstos.

La Generalitat i la UFEC hi donen tot el suport
El president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies, va anunciar el dilluns 9 de febrer que aquest cap de setmana del 14 i 15 de febrer el futbol i futbol sala català s'aturaria com a reivindicació per la situació fiscal actual que està vivint. A la compareixença, Subies va està recolzat pel secretari general de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, Ivan Tibau, i pel president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), Gerard Esteve.

A més, a partir del dissabte 21 de febrer i fins al mes de juny, es farà un minut d'aturada en totes les competicions federatives, com a mesura reivindicativa.

Un torneig amb 30 equips i 10 clubs
El Sant Cugat Esport FC havia d’organitzar aquest dissabte, 14 de febrer, aquest torneig de caràcter solidari en benefici a la Fundació Vicente Ferrer. El campionat s’havia de jugar a les instal·lacions de la ZEM Jaume Tubau i la ZEM La Guinardera, en les categories de prebenjamí, benjamí i aleví, amb 30 equips i 10 clubs. Entre els clubs que hi havien de participar cal destacar, entre d’altres, la presència del FC Barcelona, el RCD Espanyol, i el Perpinyà de la Catalunya Nord.

 
Comentaris

Destaquem